Υπόθεση Πισπιρίγκου: Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Κούγια – Ηλιάδη – «Θα συνεχίσω να είμαι η φωνή της Τζωρτζίνας και του κάθε παιδιού»

«Διακρίνεται για τον ποιητικό του λόγο και όσοι γιατροί έχουν έλθει έως τώρα, μου δίνουν την εντύπωση ότι διαβάζουν ένα συγκεκριμένο ποίημα», δήλωσε ο κ. Κούγιας

Αντιπαράθεση με δηλώσεις τους πριν την είσοδο τους στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου είχαν ο επικεφαλής ιατρός της εντατικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, Ανδρέας Ηλιάδης, και ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας.

 

«Ήρθα εδώ για να καταθέσω τον καθαρά ιατρικό μου λόγο…. Θα συνεχίσω να είμαι η φωνή της Τζωρτζίνας και του κάθε παιδιού», ανέφερε ο κ. Ηλιάδης, σημειώνοντας ότι δεν αντιπαρατίθεται με κανέναν.

Απαντώντας στις αιτιάσεις για εμπόριο οργάνων, ο κ. Ηλιάδης δήλωσε πως «οι καρδιές των παιδιών δεν πωλούνται, αλλά δωρίζονται», τονίζοντας παράλληλα ότι το ζητούμενο είναι να αναδειχθεί το τι ακριβώς συνέβη κατά την επίμαχη περίοδο που προκάλεσε τον θάνατο του παιδιού.

«Διακρίνεται για τον ποιητικό του λόγο και όσοι γιατροί έχουν έλθει έως τώρα μου δίνουν την εντύπωση ότι διαβάζουν ένα συγκεκριμένο ποίημα», δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Κούγιας, σημειώνοντας πως ο κ. Ηλιάδης παρότι μάρτυρας, προσέρχεται στο δικαστήριο με τρεις δικηγόρους.

Όσον αφορά στη διαδικασία, σήμερα ο κ. Κούγιας θα υποβάλει ερωτήσεις στον κ. Ηλιάδη, ενώ προανήγγειλε την κατάθεση «δυο σημαντικών μαρτύρων».

Ακόμα, επανέλαβε τη θέση του ότι και τα 3 παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη κατέληξαν από φυσικό θάνατο, αφήνοντας αιχμές για ιατρικά λάθη.

 

Πηγή: parapolitika.gr