Βέροια: Στον ανακριτή σήμερα η 29χρονη μητέρα που πέταξε το βρέφος στον Αλιάκμονα

Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει την στιγμή που η 29χρονη μητέρα φέυγει με ταξί από τον ποταμό Αλιάκμονα, έχοντας πετάξει το 11 μηνών παιδί της στα παγωμένα νερά

Ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα αναμένεται να βρεθεί σήμερα Τετάρτη (04.01.2022) η 29χρονη γυναίκα που έπνιξε ζωντανό το βρέφος της στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα, στη Βέροια.

 

Η 29χρονη πέρασε μία ακόμα νύχτα στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας και στις 11 το πρωί αναμένεται να περάσει το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου στη Βέροια, όπου καλείται να απολογηθεί και να δώσει εξηγήσεις για το πως έγιναν όλα και πέταξε το βρέφος στον Αλιάκμονα.

Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει την στιγμή που η 29χρονη μητέρα φέυγει με ταξί από τον ποταμό Αλιάκμονα, έχοντας πετάξει το 11 μηνών παιδί της στα παγωμένα νερά.

 

«Αφαιρέθηκα και η μικρή έπεσε στο ποτάμι»

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ισχυριστεί πως δεν έχει σκοτώσει η ίδια το παιδί της. Τους ισχυρισμούς της αυτούς ανέφερε η ίδια η 29χρονη μιλώντας χθες 03.01.2022 στο newsit.gr, όπου ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Η αλήθεια είναι ότι η μικρή μπουσούλησε και έπεσε στο ποτάμι. Πήγαμε βόλτα στο ποτάμι, γιατί είχε ωραία μέρα. Την είχα στα πόδια μου, μετά την άφησα κάτω για λίγο, πήρα το κινητό και αφαιρέθηκα και η μικρή έπεσε στο ποτάμι.

Μετά δεν μπορούσα να την βγάλω από μέσα. Δεν μπορούσα να πέσω στο νερό να την βγάλω. Με κατηγορούν για πράγματα που δεν έχω κάνει. Την αγαπούσα πάρα πολύ την κόρη μου».