Θεσ/νικη: Προφυλακίστηκε 23χρονος για βιασμό και διασυρμό 13χρονης μαθήτριας

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο 23χρονος που εξανάγκαζε ανήλικη να συνευρίσκεται μαζί του ερωτικά

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο 23χρονος που εξανάγκαζε ανήλικη να συνευρίσκεται μαζί του ερωτικά.

 

 

Ο 23χρονος απειλούσε τη 13χρονη μάλιστα ότι θα διαρρεύσει στο διαδίκτυο βίντεο, με προσωπικές τους στιγμές.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το ανήλικο κορίτσι, κατά το χρονικό διάστημα Ιουλίου έως και 14/09/2021, ενώ είχαν συνάψει σχέση, ο 23χρονος κάποιες φορές την εξανάγκαζε σε ερωτική επαφή είτε με χρήση σωματικής βίας είτε υπό την απειλή διαρροής βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο διαδικτυακό χώρο, το οποίο θα κοινοποιούσε και στους γονείς της.

Επιπρόσθετα, ο νεαρός άντρας, σύμφωνα με το thestival.gr, από προφίλ που διατηρεί σε εφαρμογή μέσου κοινωνικής δικτύωσης, είχε αναρτήσει ημίγυμνη φωτογραφία της κοπέλας συνοδευόμενη από εξυβριστικό λογότυπο.

Κατά τη διάρκεια δε της σχέσης τους, αναφέρεται ότι προχώρησε σε χρήση σωματικής βίας προκαλώντας στην παθούσα απλή σωματική βλάβη, ενώ παράλληλα απείλησε και το οικογενειακό της περιβάλλον ζητώντας επίμονα αυτή να παραμείνει μαζί του.