Πρέβεζα: Στον εισαγγελέα για τη φονική έκρηξη που άφησε πίσω δύο νεκρούς και έναν σοβαρά τραυματία

Ενώπιον του Εισαγγελέα θα βρεθούν οι δύο υπεύθυνοι της μονάδας

Ενώπιον του Εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα οι δύο υπεύθυνοι της μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας στην Πρέβεζα, όπου χθες Κυριακή σημειώθηκε έκρηξη, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι.

 

 

 

Το χρονικό

Όλα έγιναν χθες Κυριακή, μέσα σε λίγα λεπτά και κατά την διάρκεια εργασιών οξυγονοκόλλησης. Από τις εργασίες αυτές και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες προκλήθηκε έκρηξη, με αποτέλεσμα, δύο νεκρούς και ένα τραυματία.

Νεκροί είναι ένας Έλληνας 41 ετών, πατέρας 3 ανηλίκων και ένας αλλοδαπός 49 ετών, πατέρας δύο παιδιών.

Στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια οδηγούνται ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της μονάδας και ο αναπληρωτής διευθυντής παραγωγής.

Οι τρεις εργάτες ανήκαν σε εξωτερικό συνεργείο και όχι στην επιχείρηση που εδρεύει στην Πρέβεζα.

Πήγαν να κάνουν ηλεκτροσυγκόλληση υλικών σε φρεάτιο και πλέον οι Αρχές κάνουν έρευνα, για να διαπιστωθεί αν είχαν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr o 49χρονος αλλοδαπός που έχασε την ζωή του, είχε επιχειρήσει και στο παρελθόν να κάνει ηλεκτροσυγκόλληση και τότε είχε κινδυνεύσει να χάσει το μάτι του. Ο ιδιοκτήτης της μονάδας του είχε κάνει παρατήρηση και τότε το θέμα είχε λήξει. Δυστυχώς το μεσημέρι δεν απέφυγε το μοιραίο.