Λύτρας για επίθεση με καυστικό υγρό: Διαψεύδει ότι η 38χρονη ήρθε σε επαφή με τον Κούγια

Το περιστατικό έγινε στο Ηράκλειο της Κρήτης

Για την υπόθεση της επίθεσης με το καυστικό υγρό στο Ηράκλειο Κρήτης, που έγινε πριν δύο εβδομάδες, μίλησε ο Απόστολος Λύτρας.

 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Απόστολος Λύτρας εκπροσωπεί την 38χρονη που προφυλακίστηκε για την επίθεση με καυστικό υγρό σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο, ενώ ο Αλέξης Κούγιας είναι ο συνήγορος του 36χρονου που παραμένει σε νοσοκομείο και δίνει μάχη για να μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Το πρωί, ο συνήγορος της κατηγορούμενης αναφέρθηκε στον ποινικολόγο, με αφορμή τις φήμες που ήθελαν την πελάτισσά του να του ζητάει συνάντηση στις φυλακές.

«Μόλις πληροφορήθηκα ότι δήθεν η 38χρονη κατηγορούμενη από την Κρήτη στην υπόθεση με το καυστικό υγρό, πήρε τηλέφωνο τον κ. Αλέξη Κούγια, δικηγόρο του θύματος να του ζητήσει δήθεν να βρεθούν στις φυλακές και να συζητήσουν για την υπόθεση. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ουδέποτε ήρθε σε επαφή με τον συγκεκριμένο δικηγόρο. Μάλιστα μου ανέφερε ότι προφανώς κάποια ή κάποιος θα του έκανε πλάκα την οποία και δεν αντιλήφθηκε. Σε διαφορετική περίπτωση μιλάμε για μυθεύματα που εξυπηρετούν άλλους σκοπούς», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος.