Κερατσίνι: Νέα στοιχεία για τον θάνατο της 8χρονης – Δεν ήταν ακαριαίος

Θρήνος και οργή για το θάνατό της

Σοκάρει η αποκάλυψη του MEGA για τον αποτρόπαιο θάνατο 8χρονης που συνεθλίβη όταν εγκλωβίστηκε σε μεταλλική πόρτα εργοστασίου και μάλιστα δύο φορές.

 

 

Αυτό που σοκάρει ακόμα περισσότερο είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατός της δεν ήταν ακαριαίος.

Το πρωί ένα μέλος της οικογένειας της επιχείρησε να ρίξει μες το αυτοκίνητο του τη μεταλλική πόρτα από την οποία το μικρό κορίτσι βρήκε φρικτό θάνατο.

Με αυτοκίνητο χτύπησαν τη μεταλλική πόρτα, έριξαν καφέ σε εργαζόμενο, ενώ ο παππούς της 8χρονης προειδοποίησε ότι αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη θα βάλει φωτιά στο εργοστάσιο.

Δεν ήταν ακαριαίος ο θάνατος

Για 70 περίπου λεπτά η ανήλικη βρισκόταν εγκλωβισμένη ανάμεσα στην μεταλλική πόρτα και το τοιχίο.

Η πόρτα ανοιγόκλεισε δυο φορές εγκλωβίζοντάς την.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος της δεν ήταν ακαριαίος.

Προκλήθηκε από ασφυξία και εσωτερική αιμορραγία από το κλείσιμο της βαριάς πόρτας συνθλίβοντας τη σπονδυλική της στήλη.

Η ιατροδικαστική έκθεση θα δοθεί στα χέρια του εισαγγελέα για να συμπεριληφθεί στον φάκελο της υπόθεσης θρίλερ.

Ζητούν αλλαγή της κατηγορίας

Τα ερωτήματα για την τραγικό θάνατο της 8χρονης Όλγας είναι αμείλικτα και σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας θα ζητηθεί αλλαγή της κατηγορίας από πλημμέλημα σε κακούργημα καθώς εκτιμούν ότι υπάρχει δόλος.

Οι εικόνες και το βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως το MEGA, γροθιά στο στομάχι… Και οι συγγενείς αναζητούν απαντήσεις.

Από τη πλευρά της, η διοίκηση του εργοστασίου, μέσω του δικηγόρου της, αναμένεται με δελτίο Τύπου να εκθέσει τη θέση της για την τραγωδία.