Γλυκά Νερά: Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος του Αναγνωστόπουλου για το τρίτο πρόσωπο

Χαρακτήρισε αναμενόμενη την πρόταση του εισαγγελέα

Αναμενόμενη χαρακτήρισε την πρόταση του εισαγγελέα ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου που σκότωσε τη σύζυγό του Καρολάιν, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

 

 

 

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» επεσήμανε ότι το κατηγορητήριο αναφέρει γεγονότα για πράγματα που έγιναν σε προγενέστερο χρόνο. Στο δικαστήριο που θα γίνει διακυβεύεται ένα βασικό ζήτημα, το πώς πυροδοτήθηκε η κατάσταση», σημείωσε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

«Ο εντολέας μου είναι αυτός που αν θέλει θα διαψεύσει δημοσιεύματα. Όσο υπάρχουν στοιχεία που μπορεί να δίνουν κάτι στην υπόθεση, ακόμα και αύριο μπορούν να κατατεθούν ώστε να αξιολογηθούν», σχολίασε ο ίδιος αναφορικά με δημοσιεύματα που θέλουν τα τραγικά γεγονότα να συνέβησαν με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που έχει γίνει γνωστός.

Τι λέει για το τρίτο πρόσωπο

«Ο εντολέας μου λέει ότι δεν υπήρχε οποιαδήποτε σχέση κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Καρολάιν. Δεν τη γνωρίζει καν τη γυναίκα», κατέληξε ο κ. Παπαϊωαννίδης αναφερόμενος σε μαρτυρία γυναίκας που έφερε «στο φως» η Αγγελική Νικολούλη.

Η Καρολάιν βίωνε ως εγκλεισμό τη σχέση της με τον κατηγορούμενο, ο θάνατός της ήταν αγωνιώδης και όχι ακαριαίος, αναφέρει ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης στην πολυσέλιδη πρότασή του στην οποία χαρακτηρίζει τον κατηγορούμενο συζυγοκτόνο, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο σκληρό, ανάλγητο και αμετανόητο.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, η ειδική σύμβουλος για περίπου τρεις μήνες συναντούσε το ζευγάρι και κατέληξε ότι η 20χρονη Καρολάιν δεν έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη και ότι το ζεύγος ήταν -με επιλογή κυρίως του κατηγορουμένου- τελείως αποκομμένο από το οικογενειακό περιβάλλον αμφοτέρων των συζύγων.

Επιπλέον, επισημαίνεται ότι την αποκλειστική διαχείριση των οικονομικών ασκούσε ο κατηγορούμενος, o οποίος δεν της άφηνε καθόλου χρήματα.

Ο εισαγγελέας ζητά την παραπομπή του καθ’ ομολογία δολοφόνου της Κάρολαιν Κράουτς σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου σε βαθμό κακουργήματος, ψευδή καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση λόγω των ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές.