Quantcast

Γλυκά Νερά: Στις 8 Απριλίου ξεκινά η δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Ο ρόλος της θεραπεύτριας του ζευγαριού

Η δίκη με κατηγορούμενο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έχει οριστεί για τις 8 Απριλίου.

 

 

 

Η άγρια γυναικοκτονία που αρχικά παρουσιάστηκε από τον ίδιο τον δολοφόνο ως έγκλημα ληστών που δολοφόνησαν την Καρολάιν, συγκλόνισε το πανελλήνιο καθώς επί 37 ημέρες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμφανιζόταν ως συντετριμμένος σύζυγος, πριν τελικά συλληφθεί και ομολογήσει.

Υπερασπιστική γραμμή

Η υπερασπιστική του γραμμή, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κινηθεί στον ισχυρισμό ότι έδρασε εν βρασμώ ψυχής και θα προσπαθήσει να παρουσιάσει την προσωπικότητα της Καρολάιν ως βίαιη και ναρκισσιστική. Στην προσπάθειά του αυτή θα χρησιμοποιήσει το ημερολόγιο που διατηρούσε η Καρολάιν.

Το μεγάλο ερώτημα είναι ποιοι θα καταθέσουν υπέρ του 34χρονου πιλότου και σε ποιες μαρτυρίες θα στηρίξει την υπεράσπισή του για τα ξεσπάσματα οργής της 21ετών συζύγου του.

Από την άλλη πλευρά, μάρτυρας κατηγορίας θα είναι η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου, της οποίας η δικηγόρος, Σταματία Μάρκου, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

«Η εντολέας μου δεν είναι από τους βασικούς μάρτυρες είναι ίσως η μοναδική όμως μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση».

Όπως σημειώνει η κ. Μάρκου, η κ. Μυλωνοπούλου της είχε ζητήσει να συμβουλέψει νομικά και την άτυχη Καρολάιν.

«Αποδέχτηκα την πρόταση της κ. Μυλωνοπούλου για να βοηθήσω την Καρολάιν, αλλά δεν πρόλαβα».

Η ίδια η Ελένη Μυλωνοπούλου με συνέντευξή της αποκαλύπτει σημαντικές και άγνωστες πτυχές της υπόθεσης.

Σχετικά με την γνωριμία της με το ζευγάρι:

«Από την πρώτη επίσκεψη φαινόταν ότι το ζευγάρι είχε µια νοσηρή σχέση. ∆ιότι όταν ήρθαν και οι δύο, ο µεν Αναγνωστόπουλος πήρε τον λόγο να εξηγήσει τον σκοπό της επίσκεψης, την ίδια ώρα που η Καρολάιν δεν µιλούσε καθόλου. Μίλησε µόνο όταν μείναμε μόνες. Ο Αναγνωστόπουλος προσπαθούσε να µε πείσει πόσο ευτυχισμένοι ήταν και ότι το µόνο πρόβλημα ήταν µια ‘μικρή κατάθλιψη λοχεία’. Όταν του είπα να µας αφήσει μόνες για να δω η Καρολάιν τι θέλει να µου πει, η πρώτη της κουβέντα ήταν: ‘Εγώ θέλω να φύγω από το σπίτι. ∆εν τον θέλω, θέλω να πάρω το παιδί µου και να φύγω. Ψάχνω σπίτι. Είχα ξαναψάξει στο Χαλάνδρι, τώρα θέλω να ψάξω για σπίτι στο Σύνταγμα.

–Φοβόταν τον Μπάµπη;

«Στο τέλος ναι. Μου το είπε τον Ιανουάριο. Μέχρι τότε δεν είχε πει κάτι. Συνεχίζονταν οι συνεδρίες και κάθε φορά η Καρολάιν ανοιγόταν ακόμα και περισσότερο. Άρχισε λοιπόν να λέει κάποια πράγματα αναφορικά µε τη δουλειά του Μπάµπη.

– ∆ηλαδή;

«Ότι άρχισε να δουλεύει και Κυριακές. Οτι µια Κυριακή ήταν να περάσουν µμαζί και θα τη βοηθούσε και µε το µωρό και εκείνος έφυγε γιατί είχε πελάτες που κάπου θα τους πήγαινε. Όταν µμάλιστα µου το είπε αυτό απόρησα. Η Καρολάιν όμως ήταν ένα παιδί άπειρο, ευαίσθητο και ειλικρινές.

– Θεωρείτε ότι η Καρολάιν έμαθε κάτι και έπρεπε αυτός να της κλείσει το στόμα;

«Μπορεί να έμαθε κάτι. Μπορεί σε έναν καβγά, γιατί η Καρολάιν ήταν ένα παιδί, να του είπε πράγματα που δεν έπρεπε. Ίσως να του είπε κάτι, ότι ξέρει και θα πάει να το πει και θα τον κάνει ρεζίλι. Αυτό που έχω να πω είναι ότι, όταν έκοψε απότομα τις συνεδρίες η Καρολάιν, ήταν τότε που παραπονούνταν έντονα επειδή «έλειπε τις Κυριακές ο Μπάµπης». Αυτό ήταν ένα κοµβικό σηµείο. Και εκείνη άρχισε να υποπτεύεται ότι κάτι συμβαίνει. Γιατί έλειπε τις Κυριακές».