Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: «Η μητέρα του Αναγνωστόπουλου πιστεύει ακόμα πως είναι αθώος» λέει ο πατέρας της Καρολάιν

«Πώς θα σύστηνα τον Αναγνωστόπουλο στη Λυδία; Αυτός είναι ο πατέρας σου... παρεμπιπτόντως, σκότωσε τη μητέρα σου» ανέφερε ο Ντέιβιντ Κράουτς

Μετά το χθεσινό του ξέσπασμα κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, με αφορμή την πρόθεσή του να μειώσει τα ισόβια με τα οποία έχει καταδικαστεί, ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέβιντ Κράουτς μίλησε ξανά, αυτή τη φορά στη Daily Mail, τόσο για τον 34χρονο όσο και για τη μικρή Λυδία.

«Ο δολοφόνος προσπάθησε να μεταθέσει την ακρόαση για το 2024, αλλά ο δικηγόρος είχε αντίρρηση και τώρα θα γίνει τον επόμενο μήνα» είπε αρχικά ο 79χρονος Ντέιβιντ Κράουτς και συνέχισε: «Η μητέρα του εξακολουθεί να πιστεύει στην αθωότητα του γιου της και προσπαθεί να υποβαθμίσει την αγαπημένη μου κόρη, κάτι που δεν θα ανεχθώ».

Τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Αναγνωστόπουλος φέρεται να ισχυρίστηκε σε επιστολή του προς τον Ντέιβιντ Κράουτς ότι δολοφόνησε την Καρολίν επειδή της είχε ομολογήσει ότι εμπλέκεται σε μια επιχείρηση λαθρεμπορίου ναρκωτικών και εκείνη είχε απειλήσει να τον εγκαταλείψει.

Τη μικρή Λυδία φροντίζουν επί του παρόντος ο Ντέιβιντ και η Σούζαν Κράουτς, ενώ όταν ρωτήθηκε ο πατέρας της Καρολάιν τι θα της έλεγε για τους γονείς της, ο 79χρονος είπε: «Πώς θα τη συστήσω σε αυτόν; ‘Αυτός είναι ο πατέρας σου. Παρεμπιπτόντως, σκότωσε τη μητέρα σου και γι’ αυτό δεν τον βλέπεις συχνά. Μπορεί να φαίνεται γοητευτικός, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια θρασύτατη νυφίτσα. Η μητέρα σου ήταν kick boxer και εκείνς έπρεπε να περιμένει μέχρι να κοιμηθεί πριν της επιτεθεί. Δεν είναι το είδος του ανθρώπου που ένα μικρό κορίτσι θα ήταν περήφανο να αποκαλεί πατέρα».

«Δεν έχει καμία σχέση με τη μητέρα της (Καρολάιν) που συνήθιζε να περπατάει χέρι-χέρι μαζί μου στο χωριό και όταν συναντούσε έναν συμμαθητή της, του έλεγε “γεια σου, αυτός είναι ο μπαμπάς μου”. Αυτό με έκανε πάντα να φουσκώνω από υπερηφάνεια» συμπλήρωσε ο πατέρας της Καρολάιν.