Δίκη Παντελίδη: «Ήταν ένα μάτσο κόκκαλα με σωληνάκια» κατέθεσε η μητέρα της Μίνας Αρναούτη

Η κοπέλα μάλιστα όπως περιέγραψε η μητέρα της από το τροχαίο και μετά έχει αποκτήσει κρίσεις πανικού και φοβίες

Συζητούνται στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας οι αγωγές για το τροχαίο του Φεβρουαρίου του 2016 με θύμα το δημοφιλή τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

 

Στο δικαστήριο κατέθεσε η μητέρα της Μίνας Αρναούτη η οποία αναφέρθηκε σε όσα προηγήθηκαν του τροχαίου, τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε η κόρη της και τις 144 ημέρες που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ενώ υποστήριξε πως δεν αντιλήφθηκε η κόρη της πως ο τραγουδιστής είχε πιει.

Η κοπέλα μάλιστα όπως περιέγραψε η μητέρα της από το τροχαίο και μετά έχει αποκτήσει κρίσεις πανικού και φοβίες.

«Δεν μπορεί να δεχθεί την εαυτό της όπως είναι. Έχει κρίσεις πανικού και φοβία. Έχει διαπιστωθεί από γιατρούς. Η Μίνα θέλει να βρίσκεται κοντά στον Ευαγγελισμό. Το σπίτι της είναι δίπλα ακριβώς. Για καφέ να καταλάβετε πηγαίνει στην κλινική του νοσοκομείου» κατέθεσε συγκινημένη η μητέρα της συνεπιβάτιδος του Παντελή Παντελίδη. Η μητέρα της κοπέλας-μάλιστα-περιέγραψε ότι ήταν τραγικό για την κόρη της να παρακολουθεί στην τηλεόραση από το νοσοκομείο τι γινόταν, πως είχε εφιάλτες για το θάνατο του τραγουδιστή και πως το παιδί της ήταν ένα μάτσο κόκαλα με σωληνάκια και σίδερα. «Μετά από ένα μήνα που κατέβηκε στο θάλαμο, της πήγαμε μια τηλεόραση και εκεί είχε μια τραγική εμπειρία, που έβλεπε τι γινόταν. Είχε στεναχωρηθεί.

Σχετικά με το θάνατο του παιδιού. Είχε εφιάλτες, δεν μπορούσε να το πιστέψει. Επειδή την κατηγορούσαν, είχε ψυχοσωματικό επεισόδιο.

Κυρία πρόεδρε, ήταν ένα μάτσο κόκαλα με σωληνάκια και σίδερα» περιέγραψε η μάρτυρας στο δικαστήριο προσθέτοντας πως η κόρη της νοσηλεύτηκε για οκτώ μήνες.

Η μητέρα της Μίνας Αρναούτη αναφέρθηκε και σε όσα συνέβησαν πριν το τροχαίο. «Στη χαρτοπαιξία δεν συμμετείχαν η Μίνα κι η Φρόσω. Ήταν ένα μεγάλο τραπέζι με μεγάλα ποσά και πήγαν αυτές παραδίπλα σε ένα τραπεζάκι και έκατσαν στο παράθυρο γιατί τους έλεγαν ότι έφερναν γρουσουζιά» επισήμανε η μάρτυρας λέγοντας πως η κόρη της δεν είχε καταλάβει ότι ο τραγουδιστής είχε πιει.

Σημεία της συζήτησης

 

Δικηγόρος: Όταν έφυγαν, ο θανών υπήρχε ένδειξη ότι δεν μπορούσε να οδηγήσει; Παραπατούσε, ας πούμε;

Μάρτυρας: Όχι. Ίσα ίσα, κάνανε καλαμπούρι και μπήκαν στο αμάξι. Δεν θα έμπαινε στο αμάξι αλλιώς.

Δικηγόρος: Τι σας είπε;

Μάρτυρας: Μου είπε ότι οδήγησε ο Παντελίδης. Στην αρχή, εκείνη δεν είχε βάλει ζώνη, μετά άρχισε να τρέχει, φοβήθηκε και την έβαλε. Η Μίνα είχε φοβία με τα αμάξια όποτε δεν μπορώ να ξέρω αν πράγματι έτρεχε ή αν εκείνη φοβήθηκε. Έχει χάσει τον πατέρα της σε τροχαίο και είχε ένα άσχημο περιστατικό μια φίλη της.