Πολυτεχνειούπολη: Βίντεο – ντοκουμέντο από ληστεία της συμμορίας σε σούπερ μάρκετ στο Παλαιό Φάληρο

Πρόκειται για τέσσερις άνδρες, εκ των οποίων ο τελευταίος συνελήφθη στην αστυνομική επιχείρηση της Τρίτης, στην Πολυτεχνειούπολη - Βρισκόταν μέσα στη φοιτητική εστία

Η παράνομη δράση μελών της συμμορίας στην Πολυτεχνειούπολη αποτυπώνονται σε βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, από ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Παλαιό Φάληρο, τον περασμένο Ιούλιο.

Κάποιοι από τους συλληφθέντες της Πολυτεχνειούπολης, φαίνονται στο βίντεο να φτάνουν με μοτοσικλέτες στη Λεωφόρο Αμφιθέας, οι δύο εξ αυτών μπαίνουν στο σούπερ μάρκετ και ακινητοποιούν την υπάλληλο και έναν πελάτη.

Ο ένοπλος αφαιρεί τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή και ο δεύτερος «φυλάει τσίλιες». Στη συνέχεια φεύγουν τρέχοντας και επιβιβάζονται στις μοτοσικλέτες που οδηγούν μέλη της επικίνδυνης συμμορίας και εξαφανίζονται.

Μετά από έρευνες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, εντοπίζουν τη μια μηχανή στον Νέο Κόσμο και συλλαμβάνουν έναν 26χρονο από την Αλβανία που ήταν συνεπιβάτης. Ο οδηγός κατάφερε να διαφύγει.

Η δεύτερη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία βρέθηκε εγκαταλελειμμένη έξω από την φοιτητική εστία στο χώρο της Πολυτεχνειούπολης. Έπειτα από έρευνες της αστυνομίας, συνελήφθησαν άλλα δύο μέλη της συμμορίας, ένας στην περιοχή της Ακρόπολης και ένας στο κέντρο της Αθήνας.

Την Τρίτη (27.09.2022) κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης στην Πολυτεχνειούπολη, συνελήφθη και ο τέταρτος ληστής, ο οποίος βρισκόταν μέσα στη φοιτητική εστία.