Παλαιό Φάληρο: Η στιγμή που η αλβανική αστυνομία παραδίδει τον βιαστή με το τατουάζ στις ελληνικές αρχές

Οι αλβανικές αρχές εντόπισαν τον Αλβανό κατηγορούμενο, τον συνέλαβαν και τα ξημερώματα τον παρέδωσαν στην ελληνική αντιπροσωπεία, στα ελληνοαλβανικά σύνορα

Στα χέρια των ελληνικών αρχών παραδόθηκε τα ξημερώματα της 1ης Νοεμβρίου ο βιαστής με το τατουάζ που είχε διαφύγει στην Αλβανία.

Ο 45χρονος «δράκος» του Παλαιού Φαλήρου είχε διαφύγει στην πατρίδα του, την Αλβανία, στις 27 Οκτωβρίου για να διαφύγει τη σύλληψη από τις ελληνικές αρχές, αλλά η ελληνική Αστυνομία είχε κατορθώσει να τον ταυτοποιήσει και να πληροφορήσει σχετικά τις αλβανικές υπηρεσίες.

Οι αλβανικές αρχές εντόπισαν τον κατηγορούμενο, τον συνέλαβαν και τα ξημερώματα τον παρέδωσαν στην ελληνική αντιπροσωπεία, στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Δείτε σχετικό βίντεο:

Ο 45χρονος βιαστής με το τατουάζ είχε διαφύγει στην Αλβανία προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη στην Ελλάδα, ωστόσο οι αρχές τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Η στιγμή που αποπειράθηκε να βιάσει την 24χρονη

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Δευτέρα (31/10) είδε το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο που καταγράφει τις κινήσεις του 45χρονου βιαστή, στο Παλαιό Φάληρο.

Όπως φαίνεται στο βιντεοληπτικό υλικό που δημοσιεύει το MEGA, ο δράστης από την Αλβανία φαίνεται να πλησιάζει το αυτοκίνητο της 24χρονης, της πρώτης γυναίκας που αποπειράθηκε να βιάσει.

Χωρίς να έχει προηγηθεί τίποτα, ο 45χρονος, αιφνιδιάζει την 24χρονη που έχει σταματήσει επί της οδού Αγίας Τριάδας στο Παλαιό Φάληρο. Ξαφνικά με το αριστερό του χέρι ανοίγει την πόρτα και κάθεται στο πίσω κάθισμα, ακριβώς στην πλάτη της οδηγού.

Πέρασαν 2 λεπτά για να τελειώσει ο εφιάλτης της κοπέλας μέχρι να καταφέρει να γλιτώσει από τα χέρια του επίδοξου βιαστή της.