Ληστεία αστρολόγου στη Γλυφάδα: Γείτονας κατέγραψε τους δύο δράστες (Βίντεο)

Ένα από τα στοιχεία που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι και τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας της πολυκατοικίας αλλά και οι μαρτυρίες γειτόνων της αστρολόγου

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της ληστείας σε βάρος αστρολόγου στο σπίτι της στη Γλυφάδα με τη λεία, κατά δήλωση του θύματος, να υπολογίζεται σε μετρητά 100.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 1 εκατομμυρίου ευρώ.

 

Ένα από τα στοιχεία που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι και τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας της πολυκατοικίας αλλά και οι μαρτυρίες γειτόνων της αστρολόγου.

Ένας εξ αυτών, μάλιστα, έχει φωτογραφίσει δύο άτομα έξω από την πολυκατοικία στη Γλυφάδα με τον ίδιο να λέει στο MEGA ότι τους είδε να πετάνε δύο τσάντες πιθανότατα με τα κλοπιμαία σε ένα αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου στη συνέχεια τους παρέλαβε σε μικρή απόσταση από το σημείο της ληστείας.

 

 


 

Οι δυο δράστες εισέβαλαν στο σπίτι της 55χρονης αστρολόγου στην περιοχή της Γλυφάδας στις 02:00 περίπου τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/09) με ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο καθώς φαίνεται να γνώριζαν ότι η γυναίκα στο σπίτι είχε χρήματα και κοσμήματα.

Οι αρχές εκτιμούν ότι οι δράστες είχαν ξαναπάει με κάποιο πρόσχημα στο σπίτι της 55χρονης, καθώς φάνηκε να γνωρίζουν τους χώρους του σπιτιού με τους αστυνομικούς να μιλούν «επαγγελματίες» καθώς δεν άφησαν στοιχεία στο πέρασμά τους.