Θρήνος στην Κύπρο: Πέθανε ο γνωστός δικηγόρος Θέμης Θωμά

Πένθος στη Λάρνακα

Πένθος στη Λάρνακα Κύπρου μετά τη γνωστοποίηση της είδησης για τον θάνατο του γνωστού δικηγόρου, Θέμης Θωμά.

 

 

Όπως αναφέρεται σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημοσιεύματα, ο γνωστός δικηγόρος, τις τελευταίες ημέρες νοσούσε με covid και νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, αφήνοντας την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 63 ετών.

Ο Θωμάς Θωμά, εγκαταλείπει σύζυγο και τρία παιδιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός δικηγόρος της Λάρνακας, είχε θέσει την υποψηφιότητά του με το ΕΛΑΜ στις βουλευτικές εκλογές που πέρασαν.

Το βιογραφικό του

Ο Θέμης Θωμά γεννήθηκε στις 26/06/1959 στο χωριό Αθηαίνου της Επαρχίας Λάρνακας και κατοικεί στο Κίτι. Είναι νυμφευμένος με την Κωνσταντία Θωμά από το γένος Κοτσώνια και πατέρας τριών ενήλικων παιδιών.

Ήταν απόφοιτος της κλασικής κατεύθυνσης του Γυμνασίου Αγίου Γεωργίου, ενώ ακολούθως κατά την στρατιωτική του θητεία υπηρέτησε στην 33 Μοίρα Καταδρομών.

Ήταν κάτοχος πτυχίου Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Διεθνές Δίκαιο.

Τόσο στα μαθητικά, όσο και στα φοιτητικά του χρόνια ασχολήθηκε ενεργά με τα κοινά, ενώ διετέλεσε Πρόεδρος της ΠΕΟΦ Κομοτηνής.

Εργάστηκε στη Δημόσια Υπηρεσία για τέσσερα έτη, ενώ διετέλεσε Πρόεδρος της Σχολικής Εφορίας της περιφέρειας Κιτίου για οκτώ συναπτά έτη, από το 1993 έως το 2001.

Από το 1990 ασκούσε το επάγγελμα του δικηγόρου, διατηρώντας Δικηγορική Εταιρία, ήτοι Θέμης Θωμά και Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε., με έδρα τη Λάρνακα.