Ρωσία: Του χτυπάει το χέρι με βαριοπούλα για να αποφύγει την επιστράτευση (Βίντεο)

Και τι δεν κάνουν οι Ρώσοι στρατεύσιμης ηλικίας, προκειμένου να μην επιστρατευθούν και να σταλούν στον πόλεμο στην Ουκρανία

Σοκάρει το βίντεο από την Ρωσία, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και δείχνει έναν πολίτη σε στρατεύσιμη ηλικία να παίρνει… ανατριχιαστικά μέτρα, για να αποφύγει την επιστράτευση που κήρυξε ο Βλαντίμιρ Πούτιν, ζητώντας από ένα φίλο του να του… σπάσει το χέρι με βαριοπούλα!

Όπως φαίνεται στο βίντεο της βρετανικής Daily Mail, ένας νεαρός ζήτησε από τον φίλο του να του σπάσει το χέρι χρησιμοποιώντας βαριοπούλα.

 

Κάνουν ό,τι μπορούν για να μην πολεμήσουν

Είναι προφανές ότι ο νεαρός άνδρας επιθυμεί… διακαώς να αποφύγει την επιστράτευση, επικαλούμενος τραυματισμό.

Ο στρατεύσιμος, λοιπόν, απλώνει το χέρι του πάνω σε μια επιφάνεια και ο φίλος του τον χτυπάει με τη βαριοπούλα και φεύγει τρέχοντας από τον χώρο όπου βρίσκονταν.

Βέβαια, δεν έχει γίνει ακόμη σαφές αν το χέρι του όντως έσπασε από το χτύπημα και αν ο άνδρας απέφυγε την επιστράτευση που κήρυξε ο Πούτιν.

Το σίγουρο είναι ότι οι περισσότεροι άνδρες προσπαθούν να αποφύγουν τη στρατολόγηση με κάθε τρόπο.

Ήδη, έχουν καταγραφεί φαινόμενα μαζικής εγκατάλειψης της Ρωσίας από πολίτες που βρίσκονται σε στρατεύσιμη ηλικία, οι οποίοι περνούν τα σύνορα με όποιο μέσο βρίσκουν και καταφεύγουν σε γειτονικές ή και πιο μακρινές χώρες.