Ίσως η Μέγκαν Μαρκλ θα μετακομίσει οριστικά στον Καναδά – Τι αναφέρουν τα δημοσιεύματα

ΤΟ MEGXIT ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ

Οι τελικές διαπραγματεύσεις για το Megxit δεν έχουν ολοκληρωθεί ωστόσο η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται ότι έχει ήδη μετακομίσει οριστικά στον Καναδά.

Όπως αναφέρει η Mirror, τουλάχιστον δύο μόνιμοι υπάλληλοι, ένας μάνατζερ και μία καθαρίστρια, απομακρύνθηκαν από το Frogmore Cottage (έπαυλη Φρόγκμορ), ενώ η Daily Mail τονίζει ότι και άλλοι εργαζόμενοι του ζευγαριού έφυγαν και θα χρησιμοποιηθούν σε άλλες δουλειές της βασιλικής οικογένειας. Αυτό ωστόσο προκάλεσε έντονες φήμες πως η Μέγκαν Μαρκλ, που ήδη βρίσκεται στον Καναδά, δεν σκοπεύει να επιστρέψει μόνιμα ξανά στην Βρετανία.

«Ενημερώθηκαν πως θα πάνε στο Παλάτι και θα αναλάβουν άλλους ρόλους εκεί. Για όλους αποτελεί ένα σοκ. Ένοιωθαν περήφανοι για την δουλειά που έκαναν στο εξοχικό. Στο Μπάκιγχαμ υπάρχουν ανάγκες για δουλειές όλη την ώρα», σχολίασε πηγή στην Mail για τους εργαζόμενους, που σύμφωνα με το δημοσίευμα αφαίρεσαν ότι υπήρχε μέσα σε αυτό, κάτι που προκάλεσε τις φήμες για «μόνιμη» εγκατάσταση της Μαρκλ στον Καναδά, όπου μαζί με τον Χάρι (αναμένεται να βρει την οικογένειά του τις επόμενες ημέρες), θα παραμείνουν για, άγνωστο προς το παρόν, διάστημα, ξεκινώντας την «νέα τους ζωή». Κάτι που έχει αρχίσει η ίδια να το κάνει, πηγαίνοντας σε ιδρύματα στον Καναδά και με… κάζουαλ στυλ, εντελώς διαφορετικό από αυτό μίας δούκισσας.

Πηγές μέσα από το Μπάκιγχαμ ανέφεραν στην Daily Mail πως άσχετα με την συμφωνία που θα υπάρξει εντός της βασιλικής οικογένειας στις διαπραγματεύσεις, η Μέγκαν Μαρκλ δεν πρόκειται να γυρίσει στην Βρετανία. Τουλάχιστον όχι για μεγάλα διαστήματα, όπως αναφέρουν.

«Άσχετα με τα όσα συζητήθηκαν μεταξύ Βρετανίας και Καναδά, κανείς δεν πιστεύει πως η δούκισσα θα γυρίσει για να μείνει στην Βρετανία σε μόνιμη βάση», σχολίασε η πηγή. Ενιωθε μεγάλη πίεση και ήθελε να «δραπετεύσει» από εκεί, όπως ανέφερε φίλος της, κάτι που είναι ένα ακόμη σημάδι ότι δεν θέλει να επιστρέψει σε μόνιμη βάση στο Μπάκιγχαμ.

Ηδη, όπως τονίζει το δημοσίευμα, είχε απομακρυνθεί καιρό τώρα από το Μπάκιγχαμ, καθώς από το φθινόπωρο η βασίλισσα δεν έχει δει τον εγγονό της, Αρτσι, όπως δεν τον έχουν δει και τα ξαδέρφια του, παιδιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Εν τω μεταξύ, η Mirror αναφέρει πως στο Παλάτι η βασίλισσα Ελισάβετ σκέφτεται σοβαρά να βγάλει σήμερα νέα ανακοίνωση για τις εξελίξεις σχετικά με τις συζητήσεις για την απομάκρυνση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Ωστόσο, όπως λέει το δημοσίευμα, άνθρωποι από το Παλάτι θεωρούν πως δεν πρέπει να γίνει αυτό, καθώς υπάρχουν πολλά άλυτα ζητήματα και γι’ αυτό πιέζουν την βασίλισσα να μην βιαστεί.

«Υπάρχουν ζητήματα όπως οι φόροι, ακίνητα, νομικά ζητήματα με το βασίλειο και το brand που πρέπει να λυθούν. Υπάρχουν νομικά θέματα με το πως θα παρουσιάζονται μελλοντικές συμφωνίες και ποιος θα εργάζεται με αυτές», είπε άνθρωπος της κυβέρνησης της Βρετανίας.