Η απάντηση της Γκρέτα Τούνμπεργκ στο ειρωνικό tweet του Τραμπ

ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ

O Tραμπ σχολίασε ειρωνικά μέσω twitter την Γκρέτα Τούνμπεργκ και εκείνη δεν το άφησε ασχολίαστο!

Δεν άφησε αναπάντητο, ξανά μέσω twitter, η νεαρή ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ το σχόλιο που έκανε νωρίτερα για εκείνη ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ειρωνεύθηκε την Τούνμπεργκ για την «οργή» της για την κλιματική αλλαγή, συμβουλεύοντάς την να κάνει μαθήματα «διαχείρισης θυμού» και να πάει σινεμά, ενώ την κάλεσε να «χαλαρώσει» (Chill Greta, Chill!).

 

 

Η απάντηση της Σουηδέζας ήρθε λίγη ώρα αργότερα, με μια φράση στην κεντρική της σελίδα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Εκεί, έγραψε: «Είμαι μια έφηβη που δουλεύει πάνω στο πρόβλημα διαχείρισης του θυμού της. Αυτή τη στιγμή, χαλαρώνω και παρακολουθώ μια καλή παραδοσιακή ταινία με ένα φίλο!».

[[{“fid”:”116562″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”link_text”:null,”attributes”:{“height”:597,”width”:730,”class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]