Ατυχία: Βραζιλιάνος ήθελε να ξεφύγει από σμήνος μελισσών αλλά έπεσε σε λίμνη με πιράνχας και τον έφαγαν

Δεν είχε την τύχη με το μέρος του

Ένας 30χρονος Βραζιλιάνος έχασε τη ζωή του από επίθεση πιράνχας στην προσπάθειά του να ξεφύγει από σμήνος μελισσών.

 

 

Το ανήκουστο περιστατικό έγινε στην Πολιτεία Μίνας Ζεράις της Βραζιλίας όπου οι πυροσβέστες βρήκαν το πτώμα του 30χρονου άνδρα με σημάδια από δαγκωματιές που είχαν παραμορφώσει το πρόσωπό του και άλλα μέρη του σώματός του από τα σαρκοφάγα ψάρια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση του «Folha De S. Paulo» που αναδημοσιεύει το 9news.com.au, το περασμένο Σάββατο (30/10), το 30χρονο θύμα ψάρευε με δύο φίλους του στη λίμνη ενός αγροκτήματος κοντά στην πόλη Μπρασιλάντια ντε Μίνας, όταν οι άνδρες δέχθηκαν επίθεση από ένα σμήνος μελισσών.

Εν συνεχεία, οι τρεις άνδρες πήδηξαν στο νερό σε μια προσπάθεια να ξεφύγουν από τις μέλισσες, αλλά μόνο δύο από αυτούς βγήκαν σώοι.

Ο διασώστης που εντόπισε το πτώμα, πριν το αγγίξει, βγήκε από τη λίμνη για να ρωτήσει αν υπάρχουν σαρκοφάγα ψάρια στην περιοχή και έλαβε θετική απάντηση.

Από τα δαγκώματα των ψαριών, το πρόσωπο του θύματος ήταν αγνώριστο πλέον και υπήρχαν τραύματα και σε άλλα σημεία του σώματος. Ωστόσο, δεν έχει εξακριβωθεί εάν ο άνδρας πνίγηκε ή έχασε τη ζωή του από επίθεση των πιράνχας.