Το αφεντικό της Σλόβαν Μπρατισλάβας σκέφεται να πουλήσει την ομάδα

Έχει πληρώσει ακριβά τη συμπεριφορά των φιλάθλων

O ιδιοκτήτης της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Ιβάν Κμοτρίκ έβαλε «φωτιές» στον Τύπο της Σλοβακίας και στους φίλους της ομάδας του, καθώς εξέφρασε την σκέψη του να «ξεφορτωθεί» το κλαμπ, λόγω των πολλών προστίμων που έχει πληρώσει για τις συμπεριφορές των οπαδών.

 

 

Λίγες ώρες πριν το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League έθεσε θέμα παραμονής του στο κλαμπ.

Το τελευταία «φιρμάνι» της UEFA καλεί τους πρωταθλητές Σλοβακίας να πληρώσουν πρόστιμο 78.000 ευρώ για την συμπεριφορά τους στο ματς με τη Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη ενώ η εξέδρα των οργανωμένων στο «Tehelné Pole» θα παραμείνει κλειστή στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό (11/8), το οποίο σημαίνει χαμένα έσοδα για τον σύλλογο.

Έχει πληρώσει ακριβά τη συμπεριφορά των φιλάθλων

Τα τελευταία χρόνια έχει πληρώσει ακριβά ουκ ολίγες φορές για τις συμπεριφορές των οπαδών της και αυτό έχει προκαλέσει την οργή της διοίκησης. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Ιβάν Κμοτρίκ sr. παραχώρησε δηλώσεις στο «sport24.pluska.sk» και τόνισε πως… βαρέθηκε να πληρώνει πρόστιμα και σκέφτεται να «ξεφορτωθεί» την ομάδα του.

«Αν μιλάμε για την παραμονή μου στη Σλόβαν, ένας από τους λόγους που σκέφτομαι να φύγω είναι ότι πληρώνουμε συνεχώς πρόστιμα ή μας κλείνουν το γήπεδο. Είναι ήδη ανυπόφορο Δεν είμαστε διατεθειμένοι να πληρώνουμε πρόστιμα κάθε μέρα. Αυτό ήταν ένα από τα τελευταία γεγονότα, που με ανάγκασε να σκεφτώ ξανά να “ξεφορτωθώ” την Σλόβαν», ανέφερε στις δηλώσεις του ο ισχυρός άνδρας των Σλοβάκων.

Πηγή: gazzetta.gr