Μαρτίνς: «Μου λείπει το ποδόσφαιρο…»

Ο Πέδρο Μαρτίνς παραμένει χωρίς ομάδα, με τον πρώην κόουτς του Ολυμπιακού να αναφέρεται στο ενδεχόμενο επιστροφής στο πορτογαλικό πρωτάθλημα

Το ποδόσφαιρο αρχίζει και λείπει στον Πέδρο Μαρτίνς. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού έδωσε το παρών στο Συνέδριο Παγκόσμιου Σκάουτινγκ και μίλησε για το πως είναι η ζωή του μακριά από τους πάγκους.

Παράλληλα, ο 52χρονος κόουτς, αναφέρθηκε και στην προοπτική επιστροφής στην Πορτογαλία. Οπως τόνισε, μόνο κάποια μεγάλη ομάδα της χώρας, θα τον έβαζε σε σκέψεις ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς:

Για το πως είναι η ζωή του τους τελευταίους μήνες που δεν βρίσκεται σε κάποια ομάδα:

«Ήταν δύσκολο. Τη στιγμή που έφυγα ήταν σημαντικό να ανακάμψω, γιατί για πέντε ή έξι χρόνια δεν έκανα ουσιαστικά διακοπές. Ήταν σημαντικό να ανακτήσω δυνάμεις. Τώρα αρχίζει να μου λείπει, είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ζω έντονα το ποδόσφαιρο. Ακόμα και για την καθημερινότητά μου, είναι απολύτως σημαντικό και ζωτικής σημασίας»

Για την προοπτική να επιστρέψει στην Πορτογαλία:

«Δεν το βλέπω από αυτή την οπτική γωνία. Θα ήθελα να έχω ένα καλό πλάνο που να ταιριάζει στις φιλοδοξίες μου.

Είμαι ένας προπονητής που πάει σύμφωνα με το πλάνο. Αυτή τη στιγμή έχω τεράστιες φιλοδοξίες και πιθανότατα στην Πορτογαλία αυτή τη στιγμή οι ομάδες δεν μπορούν να μου το προσφέρουν αυτό, εκτός των μεγάλων ομάδων».