Άρης: Συνεχίζει με Άκη Μάντζιο εκτός απροόπτου

Ο αποκλεισμός του Άρη απ’ τη Λαμία, ήταν ποδοσφαιρικά οδυνηρός

Με τον Άκη Μάντζιο θα πορευτεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς αυτή τη στιγμή δε φαίνεται να υπάρχει σκέψη αντικατάστασης.

 

 

Ο αποκλεισμός του Άρη απ’ τη Λαμία, ήταν ποδοσφαιρικά οδυνηρός.

Οι «κίτρινοι» έχασαν τον μεγάλο τους στόχο και την μεγάλη τους ελπίδα για την Ευρώπη, ειδικά αν παραμείνει το -6 για την υπόθεση Λάσκοφ. Με το που έληξε το ματς στην πόλη της Φθιώτιδας, στο μυαλό όλων ήταν σίγουρη η απομάκρυνση του Άκη Μάντζιου.

Όσο περνούν οι ώρες, όμως, φαίνεται πως αυτό το ενδεχόμενο απομακρύνεται.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης είναι αυτός που θα πάρει την όποια απόφαση και όπως φαίνεται, δεν σκέφτεται να προχωρήσει σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο βασικός λόγος για αυτό, είναι πως θεωρεί τον Έλληνα τεχνικό, ως αυτόν που έχει την λιγότερη ευθύνη. Κατά συνέπεια, θα συνεχίσει να πορεύεται μαζί του, τουλάχιστον μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Βλέπετε στην Ελλάδα ακόμη και η στήριξη πολλές φορές διαρκεί για λίγο.

Για την ώρα λοιπόν, φαίνεται πως ο Άρης συνεχίζει με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο του. Ο Έλληνας τεχνικός καλείται να ανατρέψει την κατάσταση, αρχικά απ’ το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Απ’ τη στιγμή που ο Θοδωρής Καρυπίδης θεωρεί πως η βασική ευθύνη δεν είναι του προπονητή, είναι λογικό τα… βέλη να στρέφονται προς τους παίκτες.

Οι τελευταίες μέρες των μεταγραφών αναμένονται «καυτές» για τον Άρη. Με κινήσεις που θα γίνουν, αλλά ίσως και αποχωρήσεις έκπληξη.