Αποφασισμένος ο Τσάβι: Θα δώσουμε τη ζωή μας κόντρα στην Ίντερ

Όλα για όλα από την Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Ίντερ για την 4η αγωνιστική του Champions League, σε μία αναμέτρηση που μοιάζει με… τελικό για την ίδια, προκειμένου να παραμείνει στην υπόθεση της πρόκρισης.

 

 

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσάβι:

«Για μας το παιχνίδι είναι σαν ένας τελικός και για αυτό θα δώσουμε τη ζωή μας για να μείνουμε μέσα στη μάχη της πρόκρισης.

Σίγουρα δεν είναι ωραίο που έχουμε βρεθεί σε αυτή την κατάσταση αλλά έχουμε την ποιότητα για να τα πάμε καλά και να βγούμε έξω από αυτήν.

Ποντάρουμε πολλά στην ώθηση που θα μας δώσει το κοινό του Καμπ Νόου, που θα πρέπει να είναι ένα ηφαίστειο. Υπάρχει μεγάλη διάθεση για εκδίκηση μετά από όλα αυτά που συνέβησαν στο Μεάτσα».

Εν συνεχεία, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε: «Περιμένω ένα παιχνίδι παρόμοιο με αυτό του Μιλάνου, το φυσιολογικό είναι να αμυνθούν χαμηλά. Θα πρέπει να είμαστε γενναίοι και να παίξουμε επιθετικά, είναι τελικός για μας και δεν υπάρχει περιθώριο λάθους.

Χάσαμε στο Μόναχο και στο Μιλάνο, ελπίζουμε να έχουμε μία μαγική νύχτα με τη βοήθεια των οπαδών μας. Αν θα υπογράψω για το 1-0; Όχι, θα μου άρεσε το 2-0. Εάν με βάλετε να επιλέξω, καλύτερο το 2-0».