Ξανά εργαλείο στην τουρκική προπαγάνδα ο ΣΥΡΙΖΑ – Ακάρ: Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ λένε ό,τι κι εμείς (Βίντεο)

Δηλώσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ επικαλέστηκε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας

Dark Side

«Δείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα μέλη του κόμματος του Τσίπρα, με ξεκάθαρο τρόπο κινούμενα με βάση αυτά που είπαμε εμείς και απευθυνόμενοι στην παρούσα κυβέρνηση λένε πως “Αυτή η επιθετική ρητορική και οι επιθετικές ενέργειες βλάπτουν τον ελληνικό λαό. Για αυτό το λόγο εγκαταλείψτε αυτή τη λογική και αυτές τις ενέργειες”» δήλωσε συγκεκριμένα ο Ακάρ (06:52 στο βίντεο) μιλώντας την Τρίτη στην Επιτροπή Σχεδιασμού και Προϋπολογισμού της τουρκικής βουλής για τον προϋπολογισμό του 2022.

Δείτε το βίντεο: 

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας επανέλαβε πως η χώρα του θα υπερασπιστεί τα συμφέροντά της στο Αιγαίο Πέλαγος και στην Ανατολική Μεσόγειο, ισχυρίστηκε πως οι συμμαχίες και οι εξοπλισμοί της Ελλάδας βλάπτουν την αλληλεγγύη στο ΝΑΤΟ και πως η χώρα μας κακομεταχειρίζεται τους μετανάστες που επιχειρούν να εισέλθουν στα εθνικά θαλάσσια χωρικά ύδατα.

Για άλλη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται εργαλείο στα χέρια των Τούρκων προπαγανδιστών.

Και κάθε φορά που γίνεται αυτό, θυμόμαστε σαφώς, αυτήν τη μυστηριώδη συνάντηση με τον Ερντογάν του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, από την οποία δεν έχουμε τίποτα. Ούτε πρακτικά, ούτε διαρροές, ούτε τι συζητήθηκε.

Δεν υπάρχει κάποιο υπονοούμενο, απλά το θυμόμαστε. Είναι πολλές οι… συμπτώσεις!