Δίκη Λιγνάδη: Καταθέτει σήμερα ο δεύτερος μηνυτής – Τι έχει καταθέσει για τον βιασμό του από τον σκηνοθέτη

Έχει καταγγείλει ότι ο σκηνοθέτης τον βίασε σε ηλικία 17 ετών

Με την κατάθεση του δεύτερου άνδρα που έχει καταγγείλλει τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό σε ηλικία 17 ετών συνεχίζεται η δίκη του ηθοποιού και σκηνοθέτη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

ύμφωνα με τη μήνυση ο 25χρονος σήμερα Αιγύπτιος γνώρισε τον ηθοποιό και σκηνοθέτη μέσω ενός συμμαθητή του. Σύμφωνα με όσα έχει δεχτεί το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας, το οποίο και παρέπεμψε την υπόθεση στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, ο φερόμενος ως θύμα και ο Δημήτρης Λιγνάδης είχαν ερωτικές επαφές.

«Ο κατηγορούμενος του έλεγε ότι αυτό συνέβαινε, επειδή τον αγαπούσε, δημιουργώντας του έτσι, ακόμα βαθύτερα συναισθήματα, καθώς ένιωθε ότι τον ξεχώριζε από τους υπόλοιπους. Συνήθιζε μάλιστα, αυτόν και δύο ακόμη φίλους του, ανήλικους επίσης, να τους αποκαλεί «τα παιδιά του Λιγνάδη» τονίζεται στο βούλευμα.

Οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας περιγράφουν στο βούλευμα πως «στις 24 και 25 Ιουλίου του 2015, παιζόταν στην Επίδαυρο το έργο «ΝΕΚΥΙΑ» του θεάτρου Νο της Ιαπωνίας, σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαρμαρινού. Ο κατηγορούμενος παρακολούθησε την παράσταση στις 25 Ιουλίου συνοδευόμενος από το φερόμενο ως θύμα και έναν φίλο του. Μετά την παράσταση, πήγαν με το αυτοκίνητο βόλτα στο Ναύπλιο και τις πρώτες πρωινές ώρες της 26ης Ιουλίου κατέληξαν στο δωμάτιο που είχε κλείσει ο κατηγορούμενος στην Αρχαία Επίδαυρο για διανυκτέρευση.