Δολοφονία – Γλυφάδα: Στον ανακριτή σήμερα ο 51χρονος που σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του

Για τι κατηγορείται

Ενώπιον του ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα ο 51χρονος που δολοφόνησε τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του στη Γλυφάδα τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης.

 

 

Εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.

Το ντοκουμέντο της δολοφονίας

Ο 66χρονος πήγε το πρωί της Πέμπτης 9/12 στο χρωματοπωλείο που διατηρούσε. Τη στιγμή που άνοιγε την πόρτα, εμφανίστηκε μπροστά του ο 51χρονος γιος της συντρόφου του. Τον έσπρωξε και, πριν το άτυχο θύμα προλάβει να αντιδράσει, τού κατάφερε χτυπήματα με μαχαίρι.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 51χρονος μαχαίρωνε τον 66χρονο συνολικά για περίπου 40 δευτερόλεπτα, κάτι που αποδεικνύει το μένος του δράστη.

Σε βίντεο που έχει δοθεί στο «φως» της δημοσιότητας, ο δράστης φαίνεται να μαχαιρώνει τον 66χρονο πολλές φορές, πριν ο τελευταίος πέσει στο έδαφος. Ακόμη και αφού το θύμα ήταν πεσμένο, ο δολοφόνος συνέχιζε να τον μαχαιρώνει.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ, τα τραύματα που έφερε το θύμα από το μαχαίρι ήταν στην κοιλιακή χώρα, το θώρακα και τον λαιμό.

Ο 51χρονος σκότωσε το θύμα με πολλαπλές μαχαιριές και μετά το έγκλημα εμφανίστηκε στην Ασφάλεια και σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς ήταν «τον σκότωσα και ήρθα να παραδοθώ». Μάλιστα, είπε πως «είχαμε προσωπικές διαφορές, τον μαχαίρωσα».

Ο κατηγορούμενος τα τελευταία χρόνια ζούσε στη Δανία και θεωρούσε ότι μαζί με τη μητέρα του τον είχαν αφήσει «έξω από την περιουσία που είχαμε αποκτήσει» και έτσι πήρε την απόφαση να τον βγάλει από τη μέση.

Από την πλευρά της η μητέρα του 51χρονου, φέρεται να μην γνώριζε ότι ο γιος της ήταν ο δολοφόνος του συντρόφου της και ούτε όμως και ότι είχε επιστρέψει στην Αθήνα από την Δανία. Φέρεται να το πληροφορήθηκε από τους αστυνομικούς μετά τη δολοφονία.