Κορωνοϊός: 45χρονος διαθέτει το διαμέρισμά του σε γιατρούς και νοσηλευτές στη Θεσσαλονίκη

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Η ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ

Την έμπρακτη αλληλεγγύη του σε όσους εργάζονται σε υπηρεσίες υγείας, «σηκώνοντας» μεγάλο βάρος για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, εκφράζει 45χρονος στη Θεσσαλονίκη διαθέτοντας διαμέρισμα για φιλοξενία.

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ας κάνουμε όσοι μπορούμε, πράξεις», είναι το μήνυμα που ανάρτησε στο Facebook ο Ανέστης Πανταζής, δηλώνοντας ότι διαθέτει το διαμέρισμα που έχει σε βραχυχρόνια μίσθωση, δωρεάν σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δεν θέλει να έρθει σε επαφή με τους οικείους του στο νομό Θεσσαλονίκης.

«Πήρα την πρωτοβουλία αυτή γιατί θεωρώ ότι επιβάλλεται αυτή τη στιγμή να βοηθήσει ο καθένας μας, όπως μπορεί» εξηγεί ο 45χρονος Ανέστης Πανταζής, ο οποίος αναγκάστηκε να κλείσει τα δύο νυχτερινά μαγαζιά που διαθέτει στο κέντρο της πόλης, λόγω του κορωνοϊού.

«Ωστόσο, σε αυτή τη στιγμή, πρέπει να σκεφτούμε όλους όσοι είναι στην πρώτη γραμμή και να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Ετσι κι εγώ, αποφάσισα να διαθέσω και να επωμισθώ τα λειτουργικά έξοδα του διαμερίσματός μου, προκειμένου να φιλοξενηθούν άνθρωποι, οι οποίοι απασχολούνται σε υπηρεσίες υγείας ή ακόμη, σε σούπερ μάρκετ», λέει ο κ. Πανταζής.

Αν και η ανάρτηση της αγγελίας του έγινε χθες και έχει ήδη περισσότερες από 1000 κοινοποιήσεις, εντούτοις μέχρι στιγμής, δεν επικοινώνησε κάποιος ενδιαφερόμενος μαζί του για να κάνει χρήση του διαμερίσματος, που βρίσκεται στην ανατολική Θεσσαλονίκη.