Χανιά: Συνελήφθη ο γονέας που ξυλοκόπησε τον καθηγητή για τη χρήση μάσκας στο σχολείο

ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΜΑΣΚΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Συνελήφθη από τις Αρχές.

 

 

Στο αστυνομικό Μέγαρο Χανίων οδηγήθηκε ο πατέρας που επιτέθηκε σε εκπαιδευτικό το πρωί της Δευτέρας στα Χανιά, ενώ αναμένεται και η σύλληψή του.

 

 

Είχε προηγηθεί, η κατάθεση μήνυσης από πλευράς του καθηγητή στο 2ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου, στα Χανιά, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το zarpanews. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για σωματική βλάβη, αφού φέρεται να έριξε κουτουλιά και να κλώτσησε τον εκπαιδευτικό.

 

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου το περιστατικό έλαβε χώρα στο προαύλιο του σχολείου των Χανίων, όταν μαθητής, συνοδευόμενος από τον 39χρονο πατέρα του, μπήκε στο σχολείο χωρίς να φοράει μάσκα.

 

 

Ο πατέρας αρνήθηκε να φορέσει μάσκα στο παιδί του πριν μπει στο σχολείο

 

Ο εκπαιδευτικός, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του zarpanews.gr, που ήταν στην πόρτα του σχολείου ζήτησε από τον γονέα να φορέσει μάσκα το παιδί, αυτός αρνήθηκε και χωρίς άλλη κουβέντα επιτέθηκε στον καθηγητή με αποτέλεσμα ο τελευταίος να καταλήξει στο νοσοκομείο.

 

 

Για το περιστατικό, παρενέβη και η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η οποία όπως ενημέρωσε με ανάρτησή στο Facebook, ειδοποίησε τον εισαγγελέα. «Τέτοιες ενέργειες είναι αδιανόητες και δεν θα γίνουν ανεκτές», τόνισε, μεταξύ άλλων, η υπουργός Παιδείας.