Μεταξύ προφιτερόλ, πάστας, αλλά και… μπριζόλας θα βρεθεί κανείς αν επισκεφθεί το ζαχαροπλαστείο στη Νίκαια με το πρωτότυπο μενού.
Η κάμερα του Alpha βρέθηκε στον φούρνο – εστιατόριο – ζαχαροπλαστείο στη Νίκαια και ο σεφ παρουσίασε τη λαχταριστή μπριζόλα Tomahawk συνοδευόμενη από πατάτες και σαλάτα, δίπλα σε πεντατόστιμες πάστες.
Η μπριζόλα Tomahawk είναι μια κοπή βόειου κρέατος ribeye που έχει πέντε ή περισσότερες ίντσες από επιπλέον κόκαλο για την παρουσίαση.
«Εδώ μπορεί κανείς να βρει σχεδόν τα πάντα. Η επιχείρησή μας είναι περίπου 45 χρόνια, ξεκίνησε από ένα ζαχαροπλαστείο και το εξελίξαμε. Πέρα από το γλυκό, βάλαμε και το γλυκό και το brunch. Ο κόσμος ανταποκρίνεται σε αυτό, είναι κάτι καινούργιο κάτι πολύ διαφορετικό από τα κλασικά», λέει μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.