ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ

Σκουρλέτης για εσωκομματικά ΣΥΡΙΖΑ: Εμείς μιλάμε με όρους δημοκρατικής ηγεμονίας

10:24
19.05.2020

Απάντηση για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να δώσει ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής και βουλευτής του, Πάνος Σκουρλέτης. 

 

Ο Πάνος Σκουρλέτης βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Τρίτης στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ "Σήμερα" και δεν μπορούσε να μην ερωτηθεί για τα εσωκομματικά μέτωπα του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς φημολογείται πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι δυσαρεστημένος με πολλά πρωτοκλασάτα στελέχη του, μεταξύ των οποίων και ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής και πως με την συνέντευξή του στην "Αυγή", ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε μηνύματα προς όλα αυτά τα στελέχη. 

 

"Αντιλαμβάνεστε οτι επικοινωνώ με τον Πρόεδρο του κόμματος όχι διαμέσου των εφημερίδων", απάντησε ο κ. Σκουρλέτης και συμπλήρωσε "Γνωριζόμαστε από το 2008 και συμπορευόμαστε μαζί από τότε που έγινε Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ". 

 

Θέλωντας να γίνει πιο συγκεκριμένος, ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως υπάρχει μία τεράστια διαφορά με τα υπόλοιπα κόμματα και το κόμμα του. "Εμείς πραγματικά έχουμε κατακτήσει μία διαφορετική, δημοκρατική και συλλογική λειτουργία στο κόμμα μας. Τα άλλα κόμματα θυμίζουν λίγο Βυζάντιο. Περιμένουν πότε θα υπάρξει ένα στραβοπάτημα για να εκπαραθυρώσουν κάποιον. Εμείς μιλάμε με άλλους όρους. Θα έλεγα ότι μιλάμε με όρους δημοκρατικής ηγεμονίας απέναντι στα άλλα κόμματα".