Πάτρα – Δήμητρα Πισπιρίγκου: Στις 12 η κατάθεσή της στη ΓΑΔΑ – Στην Αθήνα ο Όθωνας Παπαδόπουλος (Βίντεο)

Στην Αθήνα ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στην Αθήνα ήρθε εσπευσμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, για να βρεθεί με τη Δήμητρα Πισπιρίγκου πριν μπει στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) και να καταθέσει.

 

 

Αυτό που αξίζει να τονιστεί είναι ότι ο κ. Παπαδόπουλος δεν θα είναι παρόντας στην ανάκριση, καθώς απαγορεύεται να παραστή συνήγορος κατά τη διάρκειά της.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου έχει ξεκινήσει από την Πάτρα και αναμένεται να καταθέσει στη ΓΑΔΑ κατά τις 12 το μεσημέρι

Τι ανέφερε ο Όθωνας Παπαδόπουλος

Μιλώντας για το χθεσινό πόρισμα των ιατροδικαστών Καλογρηά – Καρακούκη, το οποίο αναφερόνταν στα αίτια θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας, ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι είναι μία δυσάρεστη εξέλιξη (σ.σ. για τη Ρούλα Πισπιρίγκου), ένα νέο στοιχείο και βρίσκονται σε αναμονή των ενεργειών που θα γίνουν από την εισαγγελία.

Πώς αντέδρασε η Ρούλα Πισπιρίγκου για το πόρισμα

Αναφερόμενος στην πρώτη αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου για το πόρισμα, διευκρίνισε ότι υπάρχει απελπισία και απόγνωση, μεγάλη ανησυχία και ότι δεν το περίμενε.

Κατάθεση Δήμητρας Πισπιρίγκου

Ο κ. Όθωνας Παπαδόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση αν υπάρχει ενδεχόμενο προφυλάκισης της αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, απάντησε ότι η κ. Πισπιρίγκου κλήθηκε στη ΓΑΔΑ να εξεταστεί ως μάρτυρας.

Όπως ανέφερε, θα κινηθεί στο ίδιο μοτίβο των καταθέσεων με τους υπόλοιπους συγγενείς της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, οι οποίοι ρωτήθηκαν για τις συνθήκες διαβίωσης του ζευγαριού.

Δείτε βίντεο: