Παπαγγελόπουλος: Θα γίνω Τζένγκις Χαν, η οργή του Θεού για τους συκοφάντες

10:14
20.05.2020

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ήταν καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή του Open "Ώρα Ελλάδος" για να τοποθετηθεί για την υπόθεσή του.

 

Υπενθυμίζεται πως συζητείται στην ολομέλεια της Βουλής η πρόταση 30 βουλευτών της ΝΔ για την επέκταση του διερευνητικού καθήκοντος της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. 

 

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης αναφερόμενος σε αυτούς που τον κατηγορούν είπε : "Όπως απεδείχθη τον ξέχασαν τον Ρασπούτιν, γιατί Ρασπούτιν δεν υπάρχει. Τους λέω, όμως, ότι μολονότι το όνομα Ρασπούτιν είναι πιο εύηχο, εγώ θα επιδιώξω να γίνω Τζένγκις Χαν, η οργή του Θεού, για τους ψεύτες, τους συκοφάντες, τους επίορκους, τους διεφθαρμένους. Με ανάγκασαν να γίνω η οργή του Θεού".

 

"Ρασπούτιν δεν θα ήμουν και για ένα άλλο λόγο: Γιατί αν και εγώ δεν ανήκω στην Αριστερά, αριστερές ιδέες έχω όπως όλοι οι καλοί άνθρωποι,δεν θα μπορούσα να είμαι Ρασπούτιν, γιατί εκείνη την εποχή εγώ θα ήμουν με τους μπολσεβίκους και όχι με το τσαρικό περιβάλλον", κατέληξε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.