Κούγιας: Θα κάνω μήνυση στον Σταμάτη Κραουνάκη και τον Σπύρο Μπιμπίλα (Βίντεο)

Πώς ξεκίνησαν όλα

Νομικά κατά του τραγουδιστή, Σταμάτη Κραουνάκη και του ηθοποιού, Σπύρου Μπιμπίλα, θα κινηθεί ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας.

 

 

Πώς ξεκίνησαν όλα

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, την ώρα που εντός του κτιρίου εξελίσσονταν οι δίκες του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μετέφερε η Άννα Ζηρδέλη στη «Super Κατερίνα», μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια στους δημοσιογράφους, όπου μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι θα μηνύσει Σπύρο Μπιμπίλα και Σταμάτη Κραουνάκη για την αντίδρασή τους στη δική του αναφορά για τον Μάνο Χατζηδάκι, και μετά κατευθύνθηκε στην αίθουσα 2 των δικαστηρίων.

Εκεί συναντήθηκε τυχαία με τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος με ευγένεια τον χαιρέτησε, καλημερίζοντάς τον. Τότε, ξεκίνησε ένας έντονος διάλογος ανάμεσά τους, με τον ποινικολόγο –σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha- να τον αποκαλεί «αγράμματο».

«Προ ολίγου συναντηθήκαμε στον διάδρομο, του είπα καλημέρα και μου έκανε οξύτατη επίθεση ότι είμαι αμόρφωτος καραγκιόζης, που δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτά που λέμε στην αίθουσα του δικαστηρίου. Του είπα καλημέρα, εγώ δεν κρατάω κακίες. Αμέσως μου έκανε επίθεση. Δε μπορώ να θυμηθώ τα λόγια του. Και του είπα «λέτε εμένα αμόρφωτο που έχω σπουδάσει νομικά όπως κι εσείς;»

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: