Κορωνοϊός: Αυτά είναι τα πιο περίεργα εμβολιαστικά κέντρα στον κόσμο (Βίντεο & Φώτο)

Εσείς θα κάνατε το εμβόλιο σε αυτό το εμβολιαστικό κέντρο;

Οι κυβερνήσεις για να προχωρήσουν γρήγορα οι εμβολιασμοί αναγκάστηκαν να αξιοποιήσουν μέρη που δεν ήταν πρώτης επιλογής για να γίνουν εμβολιαστικά κέντρα.

Κάποια από αυτά τα μέρη παρουσίασε το mashable.com και ανάμεσά τους ξεχωρίζει το «Κάστρο του Δράκουλα» στη Ρουμανία, ένα τρομακτικό, αλλά και ειδυλλιακό μέρος ταυτόχρονα.

Τον Μάιο του 2021, η κυβέρνηση της βαλκανικής χώρας σε μια προσπάθεια να ενθαρρύνει τους Ρουμάνους πολίτες να εμβολιαστούν, δημιούργησε ένα εμβολιαστικό κέντρο για τον κοροναϊό στο «Bran Castle» στην περιοχή της Τρανσυλβανίας.

Επίσης, το όλο εγχείρημα έδωσε την ελπίδα ότι θα φέρει περισσότερους τουρίστες στο φημισμένο κάστρο στα Καρπάθια Όρη, όπου ο αριθμός των επισκεπτών είχε μειωθεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Το διάσημο κάστρο της Ρουμανίας είναι ταυτισμένο με τον κόμη Δράκουλα του Στόκερ, επειδή θεωρείται – χωρίς όμως να έχει αποδειχτεί – ότι φιλοξενούσε τον διαβόητο Πρίγκιπα Βλαντ, στον οποίο βασίστηκε ο Δράκουλας.

Πανέμορφο, αλλά και τρομακτικό μέρος

Άλλα περίεργα μέρη για να εμβολιαστεί κανείς

Θα έκανες το εμβόλιο κάτω από την παρακολούθηση της μπλε φάλαινας στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στη Νέα Υόρκη, η οποία έδωσε το παράδειγμα εμβολιασμού πρώτη;