Καυγάς Ραγκούση - Πλεύρη για την κατάθεση της Ξένης Δημητρίου στην προανακριτική

17:23
19.05.2020

Ένταση υπήρξε προ ολίγου στη Βουλή μεταξύ του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θάνου Πλεύρη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση για την κατάθεση της Ξενης Δημητρίου στην προανακριτική επιτροπή. 

 

Ο Γιάννης Ραγκούσης κατηγόρησε τον Θάνο Πλεύρη ότι χρησιμοποίησε αποσπασματικά την κατάθεση της Ξένης Δημητρίου και πιο συγκεκριμένα για το τι της είπε ο Παναγιώτης Αγγελής για το ρόλο του Παπαγγελόπουλου. 

 

Σύμφωνα με τα όσα ελέγχθησαν, η κυρία Δημητρίου έχει υποστηρίξει στην προανακριτική επιτροπή ότι ο Παναγιώτης Αγγελής της είπε πως ο Παπαγγελόπουλος είναι ο "Ρασπούτιν". Στη συνέχεια η κυρία Δημητρίου φέρεται να του απαντησε: "Είσαι τρελός παιδάκι μου; Έχεις αποδείξεις για αυτά που λες;" με τον Αγγελή να απαντάει πως δεν έχει και στη συνέχεια να παίρνει πίσω τις καταγγελίες του.      

 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον κ. Πλεύρη ότι απέκρυψε το δεύτερο μέρος του διαλόγου Δημητρίου - Αγγελή και τον κατηγόρησε ως αναξιόπιστο.

 

Ο βουλευτής της ΝΔ από την πλευρά του υποστήριξε πως ο κ. Αγγελής στις 22/2 κατέθεσε αναφορά που έλεγε τι έκανε ο "Ρασπούτιν", πως αυτή η αναφορά μέχρι τις 12/6 ήταν κρυμμένη και πως άνοιξε μετά από δημοσιεύματα.