Καυγάς Ραγκούση - Πλεύρη για την κατάθεση της Ξένης Δημητρίου στην προανακριτική

17:23
19.05.2020

Ένταση υπήρξε προ ολίγου μεταξύ του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θάνου Πλεύρη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση για την κατάθεση της Ξενης Δημητρίου στην προανακριτική επιτροπή. 

 

Ο Γιάννης Ραγκούσης κατηγόρησε τον Θάνο Πλεύρη ότι χρησιμοποίησε αποσπασματικά την κατάθεση της Ξένης Δημητρίου και πιο συγκεκριμένα για το τι της είπε ο Παναγιώτης Αγγελής για το ρόλο του Παπαγγελόπουλου. 

 

Σύμφωνα με τα όσα ελέγχθησαν, η κυρία Δημητρίου έχει υποστηρίξει στην προανακριτική επιτροπή ότι ο Παναγιώτης Αγγελής της είπε πως ο Παπαγγελόπουλος είναι ο "Ρασπούτιν". Στη συνέχεια η κυρία Δημητρίου φέρεται να του απαντησε: "Είσαι τρελός παιδάκι μου; Έχεις αποδείξεις για αυτά που λες;" με τον Αγγελή να απαντάει πως δεν έχει και στη συνέχεια να παίρνει πίσω τις καταγγελίες του.      

 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον κ. Πλεύρη ότι απέκρυψε το δεύτερο μέρος του διαλόγου Δημητρίου - Αγγελή και τον κατηγόρησε ως αναξιόπιστο.

 

Ο βουλευτής της ΝΔ από την πλευρά του υποστήριξε πως ο κ. Αγγελής στις 22/2 κατέθεσε αναφορά που έλεγε τι έκανε ο "Ρασπούτιν", πως αυτή η αναφορά μέχρι τις 12/6 ήταν κρυμμένη και πως άνοιξε μετά από δημοσιεύματα.