ΗΠΑ: Ένοπλοι έστησαν ενέδρα σε βενζινάδικο στη Φιλαδέλφεια (Βίντεο)

Ένα συγκλονιστικό στιγμιότυπο κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας σε βενζινάδικο στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, όταν οπλισμένοι άνδρες όρμησαν σε ανυποψίαστο οδηγό προκειμένου να τον ληστέψουν

Ένα συγκλονιστικό στιγμιότυπο κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας σε βενζινάδικο στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, όταν οπλισμένοι άνδρες όρμησαν σε ανυποψίαστο οδηγό προκειμένου να τον ληστέψουν.

Συγκεκριμένα, το θύμα έβαζε βενζίνη στο όχημα του, ενώ στη μπροστινή αντλία ήταν σταθμευμένο ένα άσπρο βανάκι. Ξαφνικά άνοιξαν οι πόρτες και βγήκαν ένοπλοι δράστες, οι οποίοι όρμησαν στον άτυχο 29χρονο και άρχισαν να τον κυνηγούν. Ο νεαρός άνδρας, κατάφερε να βρει καταφύγιο στο κατάστημα που διέθετε το πρατήριο καυσίμων και να ζητήσει βοήθεια. Μέχρι όμως να καταλάβει τι του είχε συμβεί, είχε χάσει το αμάξι του.

Επισημαίνεται πως αρχικά οι μασκοφόροι εγκληματίες προσπάθησαν να καταδιώξουν τον οδηγό του κόκκινου αυτοκινήτου, αλλά μόλις μπήκε στο κατάστημα, τον άφησαν και έφυγαν, κλέβοντας τελικά το αυτοκίνητο του.

Τέλος η εγκληματικότητα στη Φιλαδέλφεια έχει αυξηθεί ραγδαία το τελευταίο χρόνο και οι πολίτες κατηγορούν τον εισαγγελέα της πόλης, με τον ίδιο να δηλώνει ότι οι αυστηρές του πολιτικές λειτουργούν και έχουν φέρει αποτελέσματα.