(Ηχητικό) Χατζηνικολάου: Ο Κυρανάκης είπε το αυτονόητο

ΤΙ ΕΙΠΕ, ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΡΓΗ;

Άκρως υποστηρικτικός στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κυρανάκη ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον RealFM, σχετικά με τις δηλώσεις του βουλευτή για την ανεργία των νέων και το προγράμματα απασχόλησης του ΟΑΕΔ που έχουν προκαλέσει αντιδράσεις.

 

Απαντώντας σε σχόλιο ακροατή για τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Κυρανάκη, ο Χατζηνικολάου είπε πως τις άκουσε και τις διάβασε πολύ προσεκτικά. “Πρέπει να σας πω ότι οι ερμηνείες που δίνουν ορισμένοι από την αντιπολίτευση, προκειμένου να τον κάνουν στιφάδο, δε με βρίσκουν σύμφωνο. Τι είπε, δηλαδή, ο Κυρανάκης που τους προκάλεσε τέτοια οργή; Το αυτονόητο είπε. Τι δεν τους άρεσε δηλαδή στις δηλώσεις του; Ότι οι νέοι δεν πρέπει να αναζητούν δουλειά στα πολιτικά γραφεία; Έχουν αντίθετη γνώμη;”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

“Θέλουν να είναι αντάλλαγμα για τις πολιτικές προτιμήσεις τους η εργασία;”, συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος και συνέχισε λέγοντας “γιατί τους ενόχλησε ότι πρέπει να δομούν με σωστό τρόπο το βιογραφικό τους; Όσοι είστε εργοδότες δε διαβάζετε το βιογραφικό για να δείτε αν ο υποψήφιος για μία θέση εργασίας είναι συγκροτημένος, έχει τα προσόντα και δεν προσέχετε τον τρόπο με τον οποίο διατυπώνει το βιογραφικό του για να τσεκάρετε τα ελληνικά του και την παιδεία του;”

 

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του κ. Κυρανάκη πως πρέπει να ψάξουν οι νέοι στο διαδίκτυο γιατι υπάρχουν προγράμματα και ευκαιρίες που μπορεί να μην τα έχουν ανακαλύψει, ο δημοσιογράφος αναρωτήθηκε γιατί ενόχλησε τόσο αυτό και συμπλήρωσε πως δεν έχει καταλάβει τι κακό έχει κάνει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. “Βέβαια, έχει κάνει ένα κακό. Είναι βουλευτής ενός συγκεκριμένου κόμματος και το απέναντι θέλει να τον “σκίσει””, είπε ο κ. Χατζηνικολάου. 

 

“Έτσι δεν πάμε πουθενά. Αν παίρνουμε τις απόψεις του πολιτικού μας αντιπάλου και τις κάνουμε λάστιχο, ώστε να βολεύουν τη δική μας κριτική και τη δική μας αντιπαράθεση, δεν πάμε πουθενά, γιατί αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει σοβαρή πολιτική συζήτηση στη χώρα” συμπέρανε ο δημοσιογράφος.

 

Ο κ. Χατζηνικολάου αναφέρθηκε και σε δημοσιογράφους που κάνουν κριτική χωρίς να έχουν ακούσει τις δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, αλλά από την ερμηνεία που έδωσε η αντιπολίτευση στις δηλώσεις του κ. Κυρανάκη.