Γλυκά Νερά – Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ποιες φυλακές θα «φιλοξενήσουν» τον 33χρονο πιλότο (Βίντεο)

Τι αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ

Ομόφωνα ένοχος για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν, καθώς και για τη θανάτωση του σκύλου του, Ρόξυ, κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

 

 

Ειδικότερα, ο 33χρονος πιλότος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της Καρολάιν Κραουτς και δέκα χρόνια για τη θανάτωση του σκύλου, εξαντλώντας τα περιθώρια καταδίκης του Ποινικού νόμου, αποφάσισε το δικαστήριο.

Και χρηματικό πρόστιμο

Επιπλέον, επέβαλε χρηματική ποινή 20.000 ευρώ για τη θανάτωση του ζώου.

Για τα πλημμελήματα επέβαλε φυλάκιση ενός έτους για την ψευδή κατάθεση και τρία χρόνια για την ψευδή καταγγελία στις αρχές και 3.500 ευρώ χρηματική ποινή.

Η εισαγγελέας πρότεινε συνολικά ισόβια και 11,5 χρόνια κάθειρξη και και χρηματική ποινή 21.000 ευρώ.

Ποια φυλακή θα τον «φιλοξενήσει»

Παράλληλα, γνωστές έγιναν μέσω της εκπομπής «Super Katerina» οι φυλακές, στις οποίες θα μεταφερθεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, προκειμένου να εκτίσει την ποινή του.

Όπως αναφέρεται, στις φυλακές αυτές συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων:

  • Φυλακές Μαλανδρίνου
  • Φυλακές Γρεβενών
  • Φυλακές Τρικάλων και
  • Φυλακές Δομοκού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φυλακές Δομοκού είναι υψίστης ασφαλείας, όπου βρίσκονται κυρίως πρόσωπα τα οποία είτε απασχολούν το δημόσιο γίγνεσθαι, είτε χαρακτηρίζονται από τις αρχές ως «κίνδυνος» για την κοινωνία, ενώ οι φυλακές Μαλανδρίνου είναι σχετικά πολύ αυστηρές φυλακές.

Δείτε βίντεο: