ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ

Γιαννακοπούλου για τα "γαλλικά" στην Κεραμέως: Mea Culpa για το ύφος

11:21
21.05.2020

Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ "Αταίριαστοι" βρέθηκε η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου, μετά τα "γαλλικά" που ακούστηκε να λέει η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου για την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, έχοντας την ψευδαίσθηση ότι δεν την καταγράφουν τα μικρόφωνα.

 

Πιο συγκεκριμένα, χθες στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της μυστικής ψηφοφορίας για την επέκταση του κατηγορητηρίου του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, η Νάντια Γιαννακοπούλου καθόταν ακριβώς πίσω από την κάλπη που είχε στηθεί στην Ολομέλεια, όταν κάποια στιγμή ακούστηκε να μιλά εκνευρισμένη στο κινητό της τηλέφωνο, λέγοντας μεταξύ άλλων "τα έχει κάνει σκ@τ@. Θα γίνει χαμός. Θα τη σκίσω", για να γίνει αντιληπτό στη συνέχεια ότι αναφερόταν στην Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

 

Αναφερόμενη στο γεγονός αυτό, η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ είπε ότι μιλούσε στο τηλέφωνο σε πολύ δικό της πρόσωπο και συνέχισε λέγοντας πως και οι πολιτικοί είναι άνθρωποι και πως όταν συμβαίνουν άδικα πράγματα εκνευρίζονται. "Μόλις είχα πληροφορηθεί μία τελείως παράλογη και άδικη ρύθμιση της κυρίας Κεραμέως και τα πήρα στο κρανίο", είπε χαρακτηριστικά.

 

"Λυπάμαι πάρα πολύ για το ύφος, γιατί είναι 2 διαφρετικά πράγματα, είναι το θέμα του ύφους και είναι και το θέμα της ουσίας", συμπλήρωσε η Νάντια Γιαννακοπούλου και ανέφερε ότι τα είπε και στην ίδια την υπουργό Παιδείας.