Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Μετά την μπύρα, θέλω να γυρίσω στη μαμά μου, να φάω τα μεζεδάκια, να πιω ένα ουζάκι (Βίντεο)

Μεγάλο το κατόρθωμά της

Το… «νταμπλ» με χρυσά μετάλλια κατάφερε να κατακτήσει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

 

 

Η αθλήτρια του βάδην, μετά την νίκη της, ζήτησε να πιει μια μπύρα και την ήπιε.

Τώρα, θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα για να πιει ουζάκια, να φάει μεζεδάκια, όπως λέει, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Η μπύρα με περίμενε στο ξενοδοχείο, μόλις έφτασα μετά το δεύτερο μετάλλιο. Ήταν καταπληκτική ατμόσφαιρα. Μου είχαν τάξει τη μπύρα, αλλιώς δεν έμπαινα να τρέξω στο 20άρι. Τώρα θέλω να γυρίσω στη μαμά μου, να φάω τα μεζεδάκια, να πιω ένα ουζάκι, να χαλαρώσω και να δω τους δικούς μου ανθρώπους που έχω καιρό να τους δω. Το έχω ανάγκη», ανέφερε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Η αθλήτρια του βάδην αναφέρεται και στον θρίαμβο με το δεύτερο μετάλλιο:

«Δεν ήμουν έτοιμη ή σίγουρη για το δεύτερο χρυσό. Είχα γυμναστεί πολύ σκληρά, ένιωσα ότι δεν τα είχα δώσει όλα στα 35 χλμ. και πήρα την απόφαση να μπω και στα 20 χλμ. Είναι θέμα προπόνησης όλα τα πράγματα στη ζωή μας. Είχα κάνει πάρα πολλά χιλιόμετρα και μέσα στο 20άρι σκεφτόμουν ότι είχα κάνει πολλά χιλιόμετρα.

Έτσι πίστευα πως θα μπορούσα να βγάλω το 20άρι, όχι όμως για μετάλλιο. Πίστευα για την οκτάδα, αλλά μέσα στον αγώνα μού βγήκε και ήρθε το χρυσό. Η βροχή μου αρέσει, μου ταιριάζει και δεν μπορώ να έχω κανένα παράπονο από αυτό».

Μιλώντας για το καλό κλίμα στην ελληνική αποστολή, είπε:

«Είναι ίσως η μοναδική αποστολή που είναι τόσο δεμένη και αγκαλιασμένη. Δεν υπάρχουν μεταξύ μας διάφορα, όλοι χαιρόμαστε με τη χαρά του άλλου. Όλο το κλίμα ήταν καταπληκτικό, οι παράγοντες, οι προπονητές… Επιτέλους βλέπουμε ένα τέτοιο κλίμα σε τόσο μεγάλη αποστολή».

Για τους επόμενους στόχους της;

«Προχθές έχασα το πανελλήνιο ρεκόρ για πολύ λίγο. Αν το είχα καταλάβει, είμαι σίγουρη πως θα το είχα κάνει. Κοίταξα να απολαύσω τον τερματισμό παρά να κάνω το ρεκόρ. Ο προπονητής μου είπε ‘δεν πειράζει, για να έχεις να κυνηγάς κάτι του χρόνου’. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι κοντά αλλά και μακριά. Οι αθλητές περνάνε ζόρικα, θα προσπαθήσω να βρεθώ σε πολύ καλή κατάσταση και εκεί».

Ο προπονητής της, Ναπολέων Κεφαλόπουλος, δήλωσε στην ίδια εκπομπή:

«Ο τελευταίος που πρέπει να πάρει τα συγχαρητήρια είμαι εγώ. Γιατί εγώ ήμουν αποτρεπτικός για να συμμετάσχει και στα 20 χλμ. βάδην».

Δείτε βίντεο: