«Βολές» Γεωργιάδη σε Πολάκη: Σου έχω πει να μην πίνεις πολύ το βράδυ – Τους νόμους για την Κάνναβη τους έχετε ψηφίσει όλους

Η απάντηση του υπουργού Ανάπτυξης για την κριτική που άσκησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την πρώτη μονάδα φαρμακευητικής κάνναβης στην Ελλάδα

Την έντονη αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη, πυροδότησε η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη σχετικά με τα εγκαίνια πρώτης μονάδας φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελλάδα, την περασμένη Πέμπτη, στα Εξαμίλια Κορίνθου.

«Σου έχω πει να μην πίνεις πολύ το βράδυ. Τους νόμους για την Κάνναβη τους έχετε ψηφίσει όλους. Και τους δικούς σας και τους δικούς μας» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησηή του στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης υπενθυμίζοντας στον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ ότι «στα εγκαίνια της Tikun έστειλε τον τοπικό σας βουλευτή ως εκπρόσωπό του ο @atsipras αλλά και τον κ. Καρανίκα. Και οι δύο χαιρέτισαν την επένδυση».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στον Παύλο Πολάκη και για τον Βασίλη Μηλιώνη, o οποίος, σύμφωνα με τον ίδιο, έχει ενεργή εμπλοκή στην έλευση της Tikun Olam στην Ελλάδα και σε αυτή την γιγαντιαία επένδυση.

«Ο δε κ. Μηλιώνης αθωώθηκε ομοφώνως από το εφετείο και παρήλθε και η οριστική προθεσμία αναίρεσης από τον ΑΠ άρα η αθώωση του είναι Αμετάκλητη! Επιτέλους είσαι βουλευτής και πρώην υπουργός δείξε έστω ελάχιστο σεβασμό στα δικαιώματα των πολιτών και την Ελληνική Δικαιοσύνη», υπογραμμίζει ο κ. Γεωργιάδης.

 

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Σημειώνεται ότι νωρίτερα είχε προηγηθεί η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στην οποία σημείωνε ότι «ο Μηλιώνης είναι ο χρηματοδότης του εργοστασίου παραγωγής προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης Από τα λεφτά που έκλεψε από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ!»