Στο παλάτι του Μπάκιγχαμ δείπνησε χτες (3/12) ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του

ΔΕΞΙΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

Δεξίωση στους ηγέτες του ΝΑΤΟ παρέθεσε χθες (3/12), η βασίλισσα Ελισάβετ και ανάμεσα στους καλεσμένους που βρέθηκαν στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη. 

Στο παλάτι τον πρωθυπουργό και την σύζυγό του υποδέχθηκε η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ παρόντες ήταν επίσης ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος με την σύζυγό του, Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, η δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον, ο κόμης του Ουέσεξ, ο δούκας και η δούκισσα του Γκλούτστερ και η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα. 

 

 

Νωρίτερα χθες, ο Έλληνας πρωθυπουργός επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία των Financial Times, όπου είχε συνάντηση με τη συντακτική ομάδα της εφημερίδας. Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με ξένους επενδυτές από μεγάλα funds και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις υποδομές, ενώ επισκέφτηκε επίσης τα γραφεία της Goldman Sachs, καλώντας τους επενδυτές να αξιοποιήσουν τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν στην Ελλάδα μετά τις τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

 

 

(κεντρική φωτογραφία από τον λογαριασμό @theroyalfamily)