Προανακριτική Παππά: Συνεχίζεται την Πέμπτη με καταθέσεις Τόμπρα – Καλογρίτσα

Δε θα πραγματοποιθεί καμία εξέταση αύριο λόγω της προγραμματισμένης σύγκλησης της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ

Σε υψηλούς τόνους η αντιπαράθεση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ στη σημερινή συνεδρίαση.

 

 

Για σήμερα είχε προγραμματιστεί η εξέταση του κ. Κυριάκου Τόμπρα, του ανθρώπου που μεσολάβησε προκειμένου να έρθουν σε επαφή Καλογρίτσας – CCC, ο οποίος ωστόσο βρίσκεται σε καραντίνα αναμένοντας τα αποτελέσματα μοριακού ελέγχου.

 

Η πλειοψηφία της προανακριτικής αποφάσισε να αναβάλει την αυριανή συνεδρίαση λόγω της προγραμματισμένης σύγκλησης της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ και να μεταφέρει την εξέταση Τόμπρα την ερχόμενη Πέμπτη.

 

Ωστόσο, αν ο ίδιος παραμείνει σε καθεστώς καραντίνας θα προταχθεί η εξέταση του κ. Χρήστου Καλογρίτσα.

Κατά την σημερινή συνεδρίαση υπήρξε ένταση μεταξύ των βουλευτών της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, με την Θεοδώρα Τζάκρη να υποστηρίζει ότι η πλειοψηφία εργαλειοποιεί πολιτικά την επιτροπή και κάλεσε το προεδρείο να κληθεί κατά προτεραιότητα ο κ. Καλογρίτσας.

 

Η ίδια επιτέθηκε στον πρόεδρο Σταύρο Κελέτση λέγοντας «είμαστε ενήλικοι ή όχι; Ο κ. Κελετσης είναι Προεδρος ή οι κύριοι Πλευρης και Μαρκοπουλος; Αυτοί προεδρεύουν γιατί κάνουν πολιτική διαχείριση της υπόθεσης».

 

Από την πλευρά της ΝΔ ο κ. Θάνος Πλεύρης σχολίασε: «Μιλάτε για ενηλίκους και σοβαρότητα όταν κάνατε τις γνωστές δηλώσεις για τους ομογενείς;».