Ο πολιτικός που χρησιμοποίησε αστυνομικό για να εισπράττει ενοίκια – Η αξιοποίηση Αλογοσκούφη και το μέλλον του Διγαλάκη

Ο τέως υφυπουργός Παιδείας σκέφτεται σοβαρά να είναι υποψήφιος δήμαρχος στα Χανιά

Του Γιάννη Κουρτάκη

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ αφορά προβεβλημένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πηγές, στενός συνεργάτης του Τσίπραπου έχει στην κατοχή του πολλές ιδιοκτησίες (σ.σ.: σε ακίνητα), χρησιμοποιούσε τον αστυνομικό που του είχε παραχωρήσει η ΕΛ.ΑΣ. ως εισπράκτορα των ενοικίων από τους ενοικιαστές του.

Μάλιστα, ο αστυνομικός, που προφανώς ντρεπόταν γι’ αυτό που έκανε, αν και έφερε το όνομα «Νεκτάριος», παρουσιαζόταν ως «Άρης». Δυστυχώς για τον προβεβλημένο του ΣΥΡΙΖΑ, ο «Άρης» έχει αφήσει πολλά ίχνη, που εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον προβεβλημένο.

Η αξιοποίηση του Γιώργου Αλογοσκούφη

Κάπου πήρε τ’ αυτί μου ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο αξιοποίησης του παλιού υπουργού Οικονομικών Γιώργου Αλογοσκούφη σε πιστωτικό ίδρυμα όπου έχει αυξημένη παρουσία το ελληνικό Δημόσιο.

Σκέψεις Διγαλάκη να είναι υποψήφιος δήμαρχος

Απογοητεύθηκε και μάλιστα σύντομα, όπως φαίνεται, από την κεντρική πολιτική σκηνή ο τέως υφυπουργός Παιδείας και νυν βουλευτής Χανίων, Βασίλης Διγαλάκης, ο οποίος εσχάτως σκέφτεται σοβαρά να είναι υποψήφιος δήμαρχος στα Χανιά.

Με δεδομένο ότι οι βουλευτικές εκλογές προηγούνται των αυτοδιοικητικών, επί της ουσίας προεξοφλεί το αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του στην επόμενη Βουλή. Και ορθώς πράττει, αφού, όπως μαθαίνω, δύσκολα θα βρει και την ψήφο του στις επόμενες εκλογές.

Πηγη: parapolitika.gr