Η ενόχληση για τη διαρροή Κούτρα, η ολοκλήρωση του deal της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, η πώληση της WATT και η έρευνα για τα ταξίδια Λαβράνου

Αποκαλυπτήρια από Μητσοτάκη..

– Δύσκολη προβλέπω ότι θα είναι η σημερινή η μέρα για τον πρόεδρο Τσίπρα, αν κρίνω από τα όσα φτάνουν στ’ αυτιά μου όσον αφορά τα στοιχεία που έχει συλλέξει το κυβερνητικό επιτελείο, τα οποία αφορούν τη σχέση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με αμφιλεγόμενους τύπους της αγοράς. Ο πρόεδρος Μητσοτάκης, εκτός από τα στοιχεία που αναμένεται να δώσει σε σχέση με τη δράση των κυκλωμάτων που στήθηκαν επί κυβερνήσεως Τσίπρα – Καμμένου, δεν αποκλείεται να αναφερθεί και στο παρακράτος που είχε στηθεί σε Αστυνομία και Δικαιοσύνη. Εκτενής, επίσης, θα είναι και η αναφορά στις καταγγελίες της γραμματέως Καλογρίτσα και στον ρόλο των Παππά – Αρτεμίου. Γενικώς, αν έχω καταλάβει καλά, ο πρωθυπουργός θεωρεί ότι είναι μια ιδανική ευκαιρία για να γίνουν τα αποκαλυπτήρια του παρακράτους που είχε στηθεί σε όλα τα επίπεδα από τους Τσίπρα – Καμμένο.

! Μέρες που είναι, δεν αποκλείω εν ενεργεία υπουργός της κυβέρνησης να αναγκαστεί σε παραίτηση από το αξίωμά του, πολύ πριν από τις εκλογές.

Έρευνα για τα ταξίδια Λαβράνου

– Υπηρεσίες που δεν αστειεύονται έχουν αρχίσει και ερευνούν τα ταξίδια που πραγματοποίησε τα τελευταία χρόνια εκτός Ελλάδος ο απατεώνας επιχειρηματίας Γιάννης Λαβράνος (που δεν έχει καμία σχέση μ’ αυτό το υπόδειγμα του επιχειρηματικού κολοσσού που δραστηριοποιείται σε 18 χώρες ανά τον πλανήτη), αφού έχουν ατράνταχτα στοιχεία ότι ο εν λόγω έχει ταξιδέψει μέχρι και στο Ισραήλ, με πλαστή ταυτότητα. Από την έρευνα των υπηρεσιών προκύπτουν απίστευτα στοιχεία, που συνδέονται με τη δράση του μεγαλοαπατεώνα Λαβράνου (και σπεύδω να επαναλάβω ότι δεν έχει καμία σχέση με τον δικό μας Λαβράνο, τον ακάματο εργάτη του Έθνους), τα οποία στοιχεία συγκροτούν ένα προφίλ ενός επικίνδυνου, μα πάνω απ’ όλα επιπόλαιου απατεώνα, που κάποια στιγμή στη ζωή του την είδε… πλούσιος. Και επειδή οι Ισραηλινοί τού έχουν «φτιάξει» φάκελο, δεν αποκλείω εξελίξεις και μάλιστα σύντομα.

Διαβάστε περισσότερα στα powergame.gr