Ελεονώρα Μελέτη: Διάλογος στο Instagram με τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Τι απάντησε ο πρωθυπουργός στο μήνυμα που του έστειλε η παρουσιάστρια (Βίντεο)

«Δεν περίμενα ποτέ ούτε ότι θα το διαβάσει, ούτε ότι θα το δει», τόνισε στον αέρα της τηλεοπτικής της εκπομπής

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της στο Mega, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε μέσω Instagram με τον πρωθυπουργό.

Συγκεκριμένα, όταν μεταδόθηκε στο «Mega Kαλημέρα» η είδηση για τη συνάντηση της Βάνας Μπάρμπα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η Ελεονώρα Μελέτη είπε πως με αφορμή την υπόθεση στον Κολωνό, έστειλε μήνυμα στον πρωθυπουργό, με τον ίδιο μάλιστα, όπως τόνισε, να ανταποκρίνεται.

«Θα μοιραστώ κάτι τελείως δικό μου και προσωπικό. Μετά τη συνεργασία που είχαμε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την καμπάνια του 15900, για τη γραμμή κακοποιημένων γυναικών, όταν έγινε γνωστή η υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, συναισθηματικά καταβεβλημένη και σε πολύ μεγάλη ταραχή, πήρα την πρωτοβουλία και του έστειλα μήνυμα στο Instagram», είπε η γνωστή παρουσιάστρια.

«Καλό στοιχείο»

«Δεν περίμενα ποτέ ούτε ότι θα το διαβάσει, ούτε ότι θα το δει. Του είπα ότι πρέπει οπωσδήποτε να κάνει κάτι ώστε τα παιδιά σε αυτή τη χώρα να νιώθουν ασφαλή. Και όχι μόνο τ είδε, απάντησε κιόλας. Αυτό είναι ένα καλό στοιχείο ενός ανθρώπου που έχει τα αφτιά του ανοιχτά στους πολίτες», αποκάλυψε στη συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη στους συνεργάτες της και το τηλεοπτικό κοινό.