Αποθέωση Καρανίκα για Γεωργιάδη: Είμαι πολύ συγκινημένος καθότι βλέπω ότι μια ιδέα γίνεται πράξη – Την υλοποιεί ένας «παρεξηγημένος υπουργός»

«Ελπίζω η πορεία να ξεπεράσει όλα αυτά που δημιουργούν προβλήματα, όπως η άγνοια και ο φόβος»., ανέφερε ο Νίκος Καρανίκας

Από τα εγκαίνια της TIKUN OLAM Europe, της πρώτης μονάδας Φαρμακευτικής Κάνναβης στην Ελλάδα, τα οποία πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί στα Εξαμίλια Κορίνθου, παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.

 

Το παρών έδωσε ο Νίκος Καρανίκας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δήλωσε τα εξής:

«Δεν ήξερα ότι θα μιλήσω, δεν έχω ετοιμάσει κάτι. Αν μίλαγα θα έλεγα αυτά που είπε ο Υπουργός, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης. Είμαι πολύ συγκινημένος καθότι βλέπω ότι μια ιδέα γίνεται πράξη. Αποκτά ύλη. Και η ύλη αυτή είναι γεμάτη υποκείμενα. Υποκείμενα με διαφορετικές απόψεις αλλά έναν κοινό στόχο.

Να πάμε καλύτερα ως άνθρωποι, ως χώρα, ως οικονομία. Μιλάμε για ένα παρεξηγημένο φυτό, την κάνναβη, το οποίο σήμερα έχει αναλάβει να το προχωρήσει ένας παρεξηγημένος Υπουργός, ο κ. Άδωνις και αυτή τη στιγμή να μιλάω εγώ που είμαι επίσης παρεξηγημένος από πολύ κόσμο. Ελπίζω η πορεία να ξεπεράσει όλα αυτά που δημιουργούν προβλήματα, όπως η άγνοια και ο φόβος».