Παππάς στα Παραπολιτικά 90,1: Το νησί πάλλεται από ενθουσιασμό και χαρά για το νέο υπερσύγχρονο νοσοκομείο στην Κω

Σε σχέση με τις τουρκικές προκλήσεις και τις δηλώσεις Κιλιντσάρογλου, ανέφερε πως «είναι τραγικό μετά ομιλία του πρωθυπουργού στο Κογκρέσο να έχουν χάσει τη μπάλα κυριολεκτικά, δε μπορούν να αντιδράσουν πλέον. Μην ξεχνάτε τα προβλήματά τους»

Στα Παραπολιτικά 90,1 και στους Χριστίνα Κοραή και Δημήτρη Τάκη μίλησε ο βουλευτής Δωδεκανήσων της ΝΔ, Γιάννης Παππάς.

Ειδικότερα, στη συνέντευξή του επισήμανε για το νοσοκομείο στην Κω, ότι το νησί «πάλλεται από ενθουσιασμό και χαρά, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε το νέο υπερσύγχρονο νοσοκομείο στην Κω, ένα αίτημα ολόκληρων ετών», καθώς το νοσοκομείο που εξυπηρετεί τους πολίτες αυτή τη στιγμή είναι από το 1935. Ένα αίτημα που το ζητάει ο λαός της Κω, όχι για τους ίδιους αλλά και για τους τουρίστες που έρχονται.

Η θερμή υποδοχή του πρωθυπουργού στην Κω ήταν ενδεικτική του ενθουσιασμού. «Ευχαριστώ τον τότε αναπ. υπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη που τρέξαμε τις διαδικασίες», ανέφερε ακόμη. «Το νησί του Ιπποκράτη θα έχει το δικό του νοσοκομείο». «Είναι σημαντικό το ότι είναι εδώ ο πρωθυπουργός και που θα πάει σε λίγο στην Ψέριμο, είναι σημειολογικά και έχουν τεράστια σημασία».

Σε σχέση με τις τουρκικές προκλήσεις και τις δηλώσεις Κιλιντσάρογλου, ανέφερε πως «είναι τραγικό μετά ομιλία του πρωθυπουργού στο Κογκρέσο να έχουν χάσει τη μπάλα κυριολεκτικά, δε μπορούν να αντιδράσουν πλέον. Μην ξεχνάτε τα προβλήματά τους».

Kλείνοντας, ανέφερε ότι «τρέχουμε να δικαιώσουμε τους κατοίκους μας».