Οικονόμου: Ποταπή επίθεση λάσπης προς τον πρωθυπουργό από τον Τσίπρα

Σχολίασε τη συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε εφημερίδα

Για ποταπή επίθεση λάσπης προς τον πρωθυπουργό από τον Αλέξη Τσίπρα έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

 

 

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ στην εφημερίδα «Documento», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι «το μίσος είναι ο θυμός των αδύναμων και οι εμμονές, που εκφράζονται με ψέματα και απίθανες ανακρίβειες, το τελευταίο καταφύγιο όσων δεν μπορούν να σκεφτούν δημιουργικά και να παράγουν έργο ».

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωσή του:

«Το γεγονός ότι, ακόμη και από τις διακοπές του στην Πορτογαλία, επιδίδεται σε άλλη μια ποταπή επίθεση λάσπης προς τον πρωθυπουργό, αναδεικνύει την απύθμενη εμμονή του κ. Τσίπρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μάλλον, το σαράκι που τον τρώει είναι ότι θα ήθελε, όσο κυβέρνησε, να είχε καταφέρει να κάνει έστω και ένα ψήγμα των όσων πετύχαμε σε τρία χρόνια, προκειμένου η κοινωνία να παραμένει όρθια, παρά τις αλλεπάλληλες διεθνείς κρίσεις. Τελικά, το μίσος είναι ο θυμός των αδύναμων και οι εμμονές, που εκφράζονται με ψέματα και απίθανες ανακρίβειες, το τελευταίο καταφύγιο όσων δεν μπορούν να σκεφτούν δημιουργικά και να παράγουν έργο για την πατρίδα και τους πολίτες».