Οικονόμου για τις δηλώσεις Αποστολόπουλου: Περιμένουμε την αντίδραση Τσίπρα στην αμαύρωση της χώρας

«Ο κ. Τσίπρας επισκέπτεται σήμερα τη Ρόδο και τη Σύμη - Άραγε θα τολμήσει να κοιτάξει στο πρόσωπο τους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού Σώματος, ρωτώντας τους εάν «διαπράττουν εγκλήματα στο Αιγαίο»;» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Ρόδο και τη Σύμη, μια μέρα μετά τη δημοσιοποίηση των δηλώσεων του διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλου στο Ευρωκοινοβούλιο, στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Στέλιος Κούλογλου, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Μια μέρα μετά την αποκάλυψη της σκαιάς κατασυκοφάντησης του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος και της Ελλάδας, υπό τη συμπαράσταση και κάλυψη του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κούλογλου – μια μέρα μετά τη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ για το αν επισήμως αποδέχεται και επικροτεί το άγος αυτό, ο κ. Τσίπρας επισκέπτεται σήμερα τη Ρόδο και τη Σύμη. Άραγε θα τολμήσει να κοιτάξει στο πρόσωπο τους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού Σώματος, ρωτώντας τους εάν «διαπράττουν εγκλήματα στο Αιγαίο», εάν «αντί να διασώζουν ανθρώπους στη θάλασσα, πετούν τους ανθρώπους στη θάλασσα», εάν «τους παρατάνε στην ανοιχτή θάλασσα, χωρίς τροφή, νερό ή οποιοδήποτε μέσο για να καλέσουν σε βοήθεια»;» ανέφερε ο κ. Οικονόμου.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Κατά την διάρκεια της περιοδείας του σήμερα από την Ρόδο μέχρι τη Σύμη περιμένουμε την αντίδραση του κ. Τσίπρα στην αμαύρωση της πατρίδας μας. Γιατί όποιος δεν αντιδρά μπροστά σε κάτι τέτοιο και σιωπά, συναινεί».